Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Fatih Terim ve Beşiktaş transferde rakip oldu!

Fatih Terim ve Beşiktaş transferde rakip oldu!

Trabzonspor'da forma giyen Anastasios Bakasetas için Panathinaikos ve Beşiktaş'ın devrede olduğu öne sürüldü.

Fatih Terim ve Beşiktaş transferde rakip oldu!

Fatih Terim'i teknik direktörlük görevine getiren Panathinaikos'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Panathinaikos'un bu doğrultuda Anastasios Bakasetas'ın transferi için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi. Yunan futbolcu için Beşiktaş'ın da devrede olduğu aktarıldı.

Yunanistan basınından Sport 24'ün haberine göre; Teknik direktörlük görevine Fatih Terim'i getiren Panathinaikos, Trabzonspor'dan Anastasios Bakasetas'ı transfer etmek için harekete geçti. Beşiktaş'ın da renklerine bağlamak istediği tecrübeli orta saha için Panathinaikos'un çok iyi bir kontrat önerisinde bulunduğu aktarıldı.

Panathinaikos'un Anastasios Bakasetas'ı transfer etmek için Beşiktaş'ın da olduğu gibi menajeriyle temaslara başladığı vurgulandı. Fatih Terim'i teknik direktörlük görevine getiren Panathinaikos'un şampiyonluk hedeflediği, hem oyuncu hem de Trabzonspor cephesiyle temas halinde olduğu kaydedildi.

TERİM: GETİRMEK İSTİYORUZ

Panathinaikos'ta teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından imza töreninde konuşan Fatih Terim, Anastasios Bakasetas'ı kadrosunda görmek istediğini belirtti. 70 yaşındaki teknik direktör açıklamasında, "Pasın ve oyunun kontrolünü yapmaya çalışacağım. Oyun feslefemi zaten siz biliyorsunuz. Bakasetas'ı getirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

DOĞAN: KABUL ETMEDİ

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan kısa süre önce bir açıklama yaparak Anastasios Bakasetas'ın yeni sözleşme teklifini kabul etmediğini dile getirmişti. Ertuğrul Doğan açıklamasında, "Bakasetas'a iki teklif yaptık, kabul etmedi. Şampiyonluğa oynayan bir takımda oynamak istiyor. Trabzon’da yaşamayı seviyor ama belki de kafasında başka bir yerde yaşamak var. Yıl sonunda tekrar konuşacağız" ifadelerini kullanmıştı.
Anastasios Bakasetas bu sezon Trabzonspor formasını 16 maçta giydi. 30 yaşındaki on numara bu karşılaşmalarda 5 gol sevinci yaşadı. Yunan futbolcu aynı süreçte 2 asist üretti.

Trabzonspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek Anastasios Bakasetas'ın güncel piyasa değeri 9 milyon euro. Asteras Tripoli'de futbola başlayan Anastasios Bakasetas daha sonra Thrasyvoulos, Aris Selanik, Panionios, AEK Atina ve Alanyaspor formaları giydi. Yunanistan Milli Takımı'nda 63 maçta şans bulan 30 yaşındaki orta saha, 13 gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Fatih Terim ve Beşiktaş transferde rakip oldu