Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Camia 'neden sessiz kalıyorsunuz?' tepkisi gösterince... Ahmet Nur Çebi harekete geçiyor

Camia 'neden sessiz kalıyorsunuz?' tepkisi gösterince... Ahmet Nur Çebi harekete geçiyor

Hakem hataları konusunda sessizliğini koruyan ve camiadan yoğun eleştiri alan Ahmet Nur Çebi'nin Konyaspor maçından sonra basın mensuplarının karşısına geçeceği öğrenildi.

Camia 'neden sessiz kalıyorsunuz?' tepkisi gösterince... Ahmet Nur Çebi harekete geçiyor

Süper Lig’de yaşanan heyecan Dünya Kupası ardından kaldığı yerden yeniden start alırken, hakem hataları da gündemin ilk sırasında yer almayı sürdürüyor.

Özellikle Gaziantep FK-Beşiktaş ve Demir Grup Sivasspor-Galatasaray maçlarındaki hakem kararları yoğun eleştiri topladı. Sivasspor ve Fenerbahçe’nin yanı sıra farklı kulüplerden de kendi maçlarındaki hakem hatalarıyla ilgili açıklamalar yapıldı.

GENİŞ ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Beşiktaş Kulübü’nün bu noktadaki sessizliği ise gözlerden kaçmadı. Siyah-beyazlı yönetimin yaşanan tartışmalarda sessiz kalma kararı aldığı ifade edildi. Buna göre Beşiktaş’ın sessizliği bir süre daha devam edecek. Sessizlik nedeniyle kendi camiasından da tepki alan siyah-beyazlıların ligin genelinde yapılan hakem hatalarıyla ilgili geniş bir çalışma yürüttüğü belirlendi.

Siyah-beyazlı yönetimin, 13-14-15 Ocak’ta Arabam.com Konyaspor’la deplasmanda oynanacak karşılaşmadan sonra hakem hatalarıyla ilgili genel bir değerlendirme yapacağı aktarıldı. Süper Lig’in ilk yarısındaki bariz hakem hatalarının kamuoyu ile paylaşılacağı ve Beşiktaş’ın da birçok kez hak kaybına uğradığının dile getirileceği kaydedildi.

Beşiktaşlı yöneticiler son olarak Süper Lig’in ikinci haftasında Alanyaspor’la oynanan ve 3-3 biten maçtan sonra hakem Yasin Kol’u hedef alan açıklamalarda bulunmuştu. Başkan Ahmet Nur Çebi karşılaşmanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Riva’da bir araya gelirken, hakem hatalarına sessiz kalmayacaklarını söylemişti.

Haberin Devamı

ZORLU DEPLASMAN TURU

Adana Demirspor’u mağlup ederek rahat bir nefes alan Beşiktaş, Süper Lig’in 17. haftasını ‘bay’ geçecek. Kartal, 18. hafta randevusunda ise 7 Ocak Cumartesi günü Vodafone Park’ta Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Siyah-beyazlı takım, Kasımpaşa müsabakasından sonra üç maçlık zorlu bir deplasman turuna çıkacak. 13-14-15 Ocak’ta ligin en iddialı ekiplerinden Konyaspor’la karşılaşacak Kartal daha sonra Türkiye Kupası son 16 turunda Ankaragücü ile 17-18-19 Ocak’ta oynayacağı müsabaka için başkente gidecek.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Süper Lig’in ikinci yarısını Yukatel Kayserispor deplasmanında açacak. 21-22 Ocak’ta oynanacak bu maçla üçlü deplasman turu tamamlanacak. Rakip sahalarda üst üste oynanacak bu karşılaşmalar Beşiktaş’ın hem ligde hem de kupadaki geleceğini belirleyecek.

UMUT DOLU 2023 MESAJI

Beşiktaş’ta teknik heyet ve futbolcular kulübün sosyal medya hesaplarından yeni yıl mesajları paylaştı. Siyah-beyazlılar, 2023 yılının sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diledi.

Teknik Direktör Şenol Güneş yeni yıl mesajında şu ifadeleri kullandı: “Yeni bir yıla giriyoruz. Yönetimiyle, başkanıyla, teknik heyetiyle, oyuncusuyla, taraftarıyla, medyasıyla tüm Beşiktaş camiasının yeni yılını kutluyorum. Sevgi, saygı, huzur ve güven içinde yeni bir yıl yaşayalım diyorum. Zor bir dönemden geçtik. 2022 yılı bizim için zor bir dönemdi. Bütün zorlukların geride kaldığını ve güzel günlerin önümüzde olduğunu düşünüyorum. El ele verdiğimizde her işi başaracağımıza inanıyorum. Yeter ki biz, bize sahip olalım. Samimiyeti, sevgiyi, desteği hep birlikte yapalım. Hepinize sevgilerimi, saygılarımı gönderiyorum.”

Gazete Vatan

Haberin Devamı
" rel="box">Gazete Vatan