Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'tan flaş Ersin Destanoğlu kararı!

Beşiktaş'tan flaş Ersin Destanoğlu kararı!

Sezon sonunda büyük bir ihtimalle Beşiktaş'tan ayrılacak olan Ersin Destanoğlu için siyah beyazlı yöneticiler 5 milyon euro artı bir sonraki satıştan pay istiyor.

Beşiktaş'tan flaş Ersin Destanoğlu kararı!

Yaz aylarında Nice ve Torino'nun ilgilendiği Ersin Destanoğlu'na bu sezon da çok sayıda talip olduğu öğrenildi. Beşiktaşlı yöneticiler, konuyla ilgili olarak "Rıdvan gibi Ersin de revaçta. Gençlerin önünü açacağız ancak bunu yaparken de kulübün menfaatlerini düşünmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı. Siyah-beyazlılar, 21 yaşındaki eldivenin transferine onay vermek için 5 milyon Euro'nun üzerinde bonservis bedeli ve sonraki satıştan pay şartını öne sürüyor. Ersin'in Avrupa'ya gitmesi halinde ise kalede yoluna Mert Günok ve U19'dan A Takım'a alınan Emre Bilgin ile devam edecek. 3. kaleci yine altyapıdan olacak.

KARTAL'IN RAKİBİ ANTALYASPOR

Beşiktaş, lige verilen aranın ardından bu akşam Antalyaspor'u konuk edecek. Sakatlıkları süren Mert Günok ile N'Koudou dışında hazır olmayan Umut, milli takımdan dönen Atiba ve teknik heyet tercihiyle Kerem ile Serdar kadroda yer almadı. Josef'in de riske edilmeyeceği öğrenildi. Stoper ikilisi Montero ve Vida olacak. Necip savunmanın önünde görev alacak. Orta sahada ise Pjanic'e Can Bozdoğan eşlik edecek.

Beşiktaştan flaş Ersin Destanoğlu kararı

Haberin Devamı