Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta Serdar Saatçı kadro dışı kaldı bitti denilen transferde masadan kalkıldı

Beşiktaş'ta Serdar Saatçı kadro dışı kaldı bitti denilen transferde masadan kalkıldı

Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık maçında kenara alınırken soyunma odasının kapısını teklemeyen ve kadro dışı kalan Serdar Saatçı'den sonra harekete geçen Beşiktaş yönetimi Emrecan Uzunhan transferinde masadan kalktı.

Beşiktaş'ta Serdar Saatçı kadro dışı kaldı bitti denilen transferde masadan kalkıldı

Beşiktaş'a transferde kötü haber! Ocak ayında ezeli rakibi Galatasaray'a yılın çalımını atarak Gedson Fernandes'i kadrosuna katan Siyah Beyazlılar yeni sezon öncesi Romain Saiss, Wout Weghorest, Jackson Muleka ve Cenk Tosun gibi önemli isimleri transfer ederek oldukça iddialı bir kadro kurdu. Siyah Beyazlılarda sıra savunmaya yapılacak takviyelere geldi. Teknik direktör Valerien Ismael lig başlamadan önce stopere en az 2 takviye yapılmasını istedi. Siyah Beyazlılarda transfer çalışmaları yeniden hız kazanırken genç futbolcunun transferi çıkmaza girdi. İşte ayrıntılar...

PLZEN MAÇI SONRASI KADRO DIŞI KARARI

Beşiktaş, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında Çekya temsilcisi Viktoria Plzen ile karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0'lık eşitlikle sonuçlanırken maça Serdar Saatçı'nın gösterdiği tepki damga vurdu.

Viktoria Plzen maçında oyundan çıktıktan sonra doğrudan soyunma odasına giden ve soyunma odasının kapısını tekmeleyen Serdar Saatçı'nın kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Haberin Devamı

"Futbol A Takımımızın yeni sezon hazırlıkları ikinci etabı için Avusturya'da devam eden kamp programımız kapsamında, Viktoria Plzen ile bugün oynadığımız hazırlık maçında, oyun içinde ve oyundan alındıktan sonra göstermiş olduğu tavır ve davranışları nedeniyle Serdar Saatçı kadro dışı bırakılmıştır. Serdar Saatçı yarından (13 Temmuz) itibaren Ümraniye Nevzat Demir Tesislerimizde takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam edecektir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız"

STOPERE TAKVİYE DÜŞÜNÜLÜYOR

TFF'nin belirlediği 8+3 kuralına takılan ve mutlaka yerli bir stoper takviyesi düşünen Beşiktaş'ta Serdar Saatçı'nın da kadro dışı bırakılmasının ardından yerli stoper arayışları hız kazandı. Siyah Beyazlı yönetimin Süper Lig başlamadan önce en az 2 stoper takviyesi yapmayı planladığı aktarıldı. Siyah Beyazlıların gündeminde yer alan genç futbolcunun transferi ise çıkmaza girdi.

BEŞİKTAŞ, EMRECAN TRANSFERİNDE MASADAN KALKTI

Romain Saiss, Cenk Tosun, Wout Weghorst ve Jackson Muleka’yı resmen kadrosuna katan Beşiktaş, Emrecan Uzunhan transferinde masadan kalktı. Genç stoperin bonservis bedeli için daha önce el sıkışan siyah-beyazlılar ile İstanbulspor ödeme planı konusunda anlaşmazlık yaşıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş, 21 yaşındaki solak stoper için 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul etmişti. Kulüpler başarıya endeksli bonuslar konusunda da anlaşma sağlamıştı. Ancak siyah-beyazlılar ile İstanbulspor’un ödeme takvimi üzerinde uzlaşamadığı ortaya çıktı. Beşiktaş’ın 1.5 milyon euroyu uzun vadede ödemeye çalıştığı, İstanbulspor’un ise bonservisin büyük kısmını peşin istediği vurgulandı

EMİRHAN TOPÇU GÜNDEME GELDİ

Ödeme takviminde yaşanan anlaşmazlık nedeniyle kulüplerin pazarlıkları askıya aldığı iddia edildi.Alternatif isimlerle görüşmelerini sürdüren Beşiktaş’ın rotasını Çaykur Rizespor’un 21 yaşındaki stoperi Emirhan Topçu’ya çevirdiği ileri sürüldü.Siyah-beyazlıların, başarılı futbolcu için Karadeniz ekibiyle temas kurduğu ve pazarlıkların devam ettiği aktarıldı.

BADRA CİSSE İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Haberin Devamı

Bu arada Beşiktaş’ın Teknik Direktör Valerien Ismael tarafından Avusturya kampına götürülen Badra Cisse’yi Türk statüsünde oynatmak için harekete geçtiği öğrenildi. U19 takımının kadrosunda yer alan 19 yaşındaki Fildişi Sahili stoperin Türk vatandaşlığına geçirilmesi konusunda resmi girişlerin başlatıldığı ifade edildi.

Beşiktaşta Serdar Saatçı kadro dışı kaldı bitti denilen transferde masadan kalkıldı