Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş Salih Özcan'ı elinden kaçırdı Emre Belözoğlu'nun dinamosunu kaptı

Beşiktaş Salih Özcan'ı elinden kaçırdı Emre Belözoğlu'nun dinamosunu kaptı

Süper Lig'de oynadığı bütün takımlarda her maç sonunda hemen hemen 12-13 km'leri bulan enerjisiyle göze çarpan Tolga Ciğerci'nin Beşiktaş'ın gündemine girdiği öğrenildi.

Beşiktaş Salih Özcan'ı elinden kaçırdı Emre Belözoğlu'nun dinamosunu kaptı

Beşiktaş'ta Salih Uçan devri sona eriyor. Sözleşmesinin son senesine giren ve Valerien Ismael'in kadroda düşünmediği Milli oyuncu için ayrılık vakti. Geçtiğimiz sezonu Başakşehir'de kiralık olarak geçiren ve beklentileri karşılayamayan Salih Uçan'ın ayrılığı için Beşiktaş kolaylık sağlayacak.

SALİH UÇAN YERİNE TOLGA CİĞERCİ

Salih Uçan'ın yerine arayışlara başlayan Beşiktaş'ta Başakşehir ile sözleşmesi sona eren Tolga Ciğerci, menajeri tarafından Siyah-Beyazlılara önerildi. Tecrübeli futbolcu da Beşiktaş forması giymeye sıcak bakıyor.

MENAJERİ BEŞİKTAŞ İLE GÖRÜŞTÜ!

Deneyimli oyuncunun menajeri, Beşiktaş yönetimiyle bir görüşme gerçekleştirdi. Yeni statü nedeniyle yerli oyuncusu sıkıntısından bahseden Ciğerci'nin menajeri, oyuncusunun takımda önemli bir alternatif olabileceğini söyledi.

Tolga'nin 6 ve 8 numarayı beraber oynayacak ideal rotasyon oyuncusu olması büyük avantaj olarak gösteriliyor. Sezonu Başakşehir'de tamamlayan Tolga Ciğerci, Süper Lig'de 32 maçta forma giydi. 30 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. (Sabah)

Beşiktaş Salih Özcanı elinden kaçırdı Emre Belözoğlunun dinamosunu kaptı

Haberin Devamı