Gazete Vatan Logo
Adana DemirSpor Dzyuba'nın neden ayrıldığı belli oldu! Hulk bombası

Dzyuba'nın neden ayrıldığı belli oldu! Hulk bombası

Geçtiğimiz günlerde Rus golcü Artem Dzyuba ile yollarını ayıran Adana Demirspor'un Brezilyalı yıldız Hulk'la görüşmelere başladığı iddia edildi.

Dzyuba'nın neden ayrıldığı belli oldu! Hulk bombası

Adana Demirspor, ara transfer döneminde yine tüm dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. Lacivert-Mavililer’de sezon başlarken Mario Balotelli’nin ayrılmasının ardından Dzyuba kadroya katılmıştı. Yıldız forvetten beklediği verimi alamayan Şimşekler, geçtiğimiz günlerde sözleşmeyi feshetti.

Resmi teklif yapılacak

Devre arasında dünyaca ünlü bir forvet almak isteyen Güney ekibi, Hulk’un peşine düştü. Başkan Murat Sancak’ın daha önce, “Balotelli erken ayrılsaydı Suarez, Pato, Hulk gibi isimlere yönelecektik” açıklaması hafızalarda yerini korurken yönetimin şimdiden Hulk transferi için devreye girdiği ifade edildi.

Adana Demirspor büyük oynuyor Hulk bombası
Brezilya’da Atletico Mineiro forması giyen ve sözleşmesi devam ediyor olmasına karşın ayrılık iddialarıyla gündeme gelen Hulk’a resmi teklifin yapılacağı bildirildi.

Başkan Murat Sancak çalışıyor

Adana Demirspor’un uzun yıllar süren Süper Lig hasretine son veren, dünyaca ünlü yıldızları tek tek şehre indirip takımı kalıcı hale getiren Başkan Murat Sancak’ın kadroyu güçlendirmek ve çıtayı yükseltmek adına yine elinden geleni yapacağı gelen haberler arasında.

Geçen yıl Beşiktaş'ın teklifini reddetmişti

Haberin Devamı

Beşiktaş yönetimi, geçen yıl Brezilyalı golcüyü kadrosuna katmak istemiş, ancak siyah-beyazlıları reddeden Hulk, ülkesinin ekiplerinden Atletico MG'yi tercih etmişti. Hulk, konuyla ilişkin yaptığı açıklamada "Atletico MG'nin teklifini kabul ettikten sonra Beşiktaş'tan beni tekrar aradılar ama cevabım 'On katını da ödeseler gidemem, söz verdim' oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Dzyubanın neden ayrıldığı belli oldu Hulk bombası