Gazete Vatan Logo
Adana DemirSpor Adana Demirspor'a bir değil 2 transfer darbesi birden

Adana Demirspor'a bir değil 2 transfer darbesi birden

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Hulk'ta hayal kırıklığı yaşarken, Başkan Murat Sancak Bakayoko transferinin de olumsuz sonuçlandığını açıkladı.

Adana Demirspor'a bir değil 2 transfer darbesi birden

Spor Toto Süper Lig'e yükseldiği 2021-2022 sezonundan itibaren oynadığı futbolla taraflı tarafsız futbol otoritelerinin beğenisini kazanan Adana Demirspor'da transfer hareketliliği devam ediyor. Bugüne kadar dünyaca ünlü birçok ismi kadrosuna dahil eden Adana Demirspor bir yıldızı daha bitirme noktasına getirdi ancak transfer son anda yattı. Transferin perde arkasında yaşananlar ise şaşkınlık yarattı. İşte ayrıntılar...

ÖNCE HULK'U İSTEDİLER

Adana Demirspor, Brezilyalı yıldız Hulk'u transfer etmek istedi. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, A Spor'a yaptığı açıklamada "Hulk'un kendisi ve eşi gelmek istiyordu. Ama kulübü bırakmak istemiyordu. Çok ciddi para verdim. Belki yayın gelirinin tamamını ona verdim. Çok istedim, kendisi de çok gelmek istedi. Hulk'a bonuslarla birlikte 6M€ teklif yaptık. 36 yaşında, 2.5 senelik sözleşme önerdik. Bitti artık, gelme şansı yok. Kulübü bırakmıyor. Hulk'un şöyle bir problemi var; Hanımıyla boşanıyor, baldızıyla evleniyor. Eşi de kendisi de orada kalmak istemiyor aslında. Türkiye'yi de araştırmışlar, gelmek istiyorlar. Ama kulübü izin vermezse yapabileceğimiz bir şey yok." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

'SUAREZ'LE GÖRÜŞTÜK'

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Dünya Kupası'nın ardından Gremio'ya imza atan Luis Suarez'le de görüştüklerini açıklamıştı. Sancak, "Suarez'le de görüştük, eşi buraya gelmek istemedi. Eş, abi, baba problemi yaşıyoruz. Bakayoko'nun da abisi problem. Zorlaştırıyor. Bir santrfor daha alacağız. Ama Fenerbahçe maçına yetişmez." demişti.

'6 NUMARA VE SANTRFOR'

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak önemli bir orta saha ve forvet oyuncusunu kadrolarına katmak adına çalışmalarda bulunduklarını ifade ederek "Bir 6 numara ve santrfor almaya uğraşıyoruz. Önceliğimiz 6 numara. İyi bir 6 numara bulursak alacağız. Santrforla da görüşüyoruz. Alabilirsek, alacağız. Yabancı santrfor" sözlerini kullanmıştı.

BAKAYOKO SON ANDA VAZGEÇTİ

Adana Demirspor'un orta sahaya transferini düşündüğü isimlerin başında Tiemoue Bakayoko geliyordu. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak "Bakayoko'nun da abisi problem. Zorlaştırıyor." sözlerini kullanmıştı. Bakayoko transferinin perde arkası ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Adana Demirspor bonservisi Chelsea'de bulunan ve Milan'da kiralık olarak Bakayoko'nun hem kendisiyle hem kulüpleriyle anlaşma sağladı. Skorer'in edindiği bilgiye göre resmi evrakları imzalamak için kulüp binasına giden Bakayoko imzadan son anda vazgeçti ve transfer yattı.

Avrupa'da transfer döneminin sona ermesiyle birlikte Bakayoko'nun Adana Demirspor'a transferi oldukça zorlaştı. Adana Demirspor'un orta saha bölgesi için farklı alternatiflere yöneleceği öğrenildi.

İTALYA'DAN BOMBA İDDİA

Tiemoue Bakayoko'nun menajeri Andy Bara, İtalya'dan Calciomercato'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu. Calciomercato'da yer alan habere göre Cremonese ve Lyon'un ilgilendiği Bakayoko için transfer penceresi henüz kapanmadı.

Habere göre Bakayoko, Milano'dan ayrılmayı kabul etti ve yolu Türkiye'den geçebilir. Calciomercato'da yer alan haberde "Bakayoko'nun Adana Demirspor ile görüşmeleri yeniden başladı. Chelsea de dahil olmak üzere ilgili taraflar, 2026'ya kadar sözleşme imzalamaya hazır olan Fransız orta saha oyuncusunun transferi için anlaşmaya çok yakın." ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

MENAJERİNDEN KAFA KARIŞTIRAN AÇIKLAMA

Tiemoue Bakayoko'nun menajeri Andy Bara, Calciomercato'ya yaptığı açıklamada Adana Demirspor ile yüzde 90 oranında anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

 Andy Bara, Bakayoko'nun ağabeyi ile söz hakkı olan tek menajerinin kendisi olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Bakayoko yüzde 90 oranında Adana Demirspor'a transfer olacak. Kardeşi Soualio ve ben onun geleceği için çalışıyoruz, başka hiçbir menajerin konuşma hakkı yok." (Skorer)

Adana Demirspora bir değil 2 transfer darbesi birden