Gazete Vatan Logo
Futbol Milli ara ne zaman? Milli maçlar ne zaman? Milli maç programı ve turnuva tarihlerinin listesi!

Milli ara ne zaman? Milli maçlar ne zaman? Milli maç programı ve turnuva tarihlerinin listesi!

Sezonun ilk milli arası futbolseverlerin gündeminde! Katar’da düzenlenecek Dünya Kupası kasımda başlıyor. Peki, Milli ara ne zaman? Milli maçlar ne zaman? Milli maç programı ve turnuva tarihlerinin listesi!

Milli ara ne zaman? Milli maçlar ne zaman? Milli maç programı ve turnuva tarihlerinin listesi!

Dünya Kupası ve Uluslar Ligi karşılaşmaları için gözler maçlara çevrildi. Katar’da düzenlenecek Dünya Kupası kasımda başlıyor. Katar'daki turnuva başlamadan önce, Eylül ayında UEFA Uluslar Ligi grup maçları oynanacak. Futbolseverler de milli aranın ne zaman olacağını merak ediyor. Peki, Milli ara ne zaman? Milli maçlar ne zaman? Milli maç programı ve turnuva tarihlerinin listesi!

MİLLİ ARA NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2022-2023 Sezonu Spor Toto Süper Lig Sezon Planlamasını belirledi.

Milli maç arası Eylül 19 tarihinde başlayacak ve 27 Eylül tarihinde son bulacak. Aranın ardından Süper Lig ve tüm liglerde müsabakalar kaldığı haftadan devam edecek.

MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU

Kaleci: Altay Bayındır, Doğan Alemdar, Uğurcan Çakır

Defans: Onur Bulut (ilk kez), Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Mertih Demiral, Ozan Kabak, Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu, Rıdvan Yılmaz

Orta saha / forvet: Cengiz Ünder, Yunus Akgün, Berkan Kutlu, İrfan Can Kahveci, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Kerem Aktürkoğlu, Serdar.

Haberin Devamı

TÜRKİYE MİLLİ TAKIM MAÇLARI NE ZAMAN?

Başakşehir Fatih Terim Stadında 22 Eylül Perşembe günü saat 21.45'te Lüksemburg ile karşılaşacak milliler, 25 Eylül'deki Faroe Adaları ile deplasmanda yapacağı maç için 23 Eylül Cuma günü saat 15.00'te Danimarka'nın Billund kentine, buradan da TSİ 19.20'de Faroe Adaları'nın başkenti Torshavn'a hareket edecek.

Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir oyuncu, 24 Eylül'de TSİ 19.30'da Faroe Adaları müsabakası öncesinde Torsvollur Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek ve resmi antrenmanını aynı tesiste TSİ 20.00'de gerçekleştirecek.

Türkiye, C Ligi 1. Grup'taki son maçında Faroe Adaları ile 25 Eylül'de TSİ 21.45'te karşı karşıya gelecek.

Her iki karşılaşmada TRT 1'den naklen yayımlanacak.