Gazete Vatan Logo
Futbol Kayserispor Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray Kayserispor maçı canlı ive şifresiz izlenebilecek mi, Kayserispor - Galatasaray maçı ne zaman?

Kayserispor Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray Kayserispor maçı canlı ive şifresiz izlenebilecek mi, Kayserispor - Galatasaray maçı ne zaman?

Kayserispor - Galatasaray maçı bugün oynanacak. Taraftarlar maça yönelik detayları sorguluyor. Peki, Kayserispor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Kayserispor - Galatasaray maçı ne zaman?

Kayserispor Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray Kayserispor maçı canlı ive şifresiz izlenebilecek mi, Kayserispor - Galatasaray maçı ne zaman?

Kayserispor- Galatasaray maçı detayları sorgulanıyor. Kayserispor- Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorularına yanıt arayan taraftarlar Kayserispor- Galatasaray canlı izlenebilecek mi, şifresiz mi? Kayserispor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Kayserispor - Galatasaray maçı ne zaman?

KAYSERİSPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN.

Kayserispor- Galatasaray karşılaşması 12 Ağustos Cumartesi günü oynanacak.

KAYSERİSPOR - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Maç saat 21:45'de. Kayseri'da, RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak ve Bein Sports 1 kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Kayserispor- Galatasaray karşılaşmasını canlı olarak izlemek isteyen sporseverler, Bein Sports 1 kanalı üzerinden maçı canlı olarak izleyebilir. Bein Sports 1 kanalı Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

KAYSERİ GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER!

Kayserispor: Bilal Beyazıt, Uzodımma, Hosseini, Ayyamay, Lionel Carole, Olivier Kemen, Baran Ali Gezek, Ali Karimi, Tiam, Cardozo, Gökhan Sazdağı,

Haberin Devamı

Galatasaray:Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, ANgelino, Berkan,Oiviera, Kerem, Barış, Mertens, Bakambu