Gazete Vatan Logo
Futbol "Kalbim, aklım, fikrim ülkemle"

"Kalbim, aklım, fikrim ülkemle"

Heerenveen - Feyenoord maçında milli futbolcumuz Orkun Kökçü'nün kaptanlık pazubendinde "Kalbim, aklım, fikrim ülkemle" mesajının ardından genç yeteneğin sahanın ortasında Türk bayrağı açması büyük alkış topladı.

"Kalbim, aklım, fikrim ülkemle"

Hollanda Eredivisie'ın 21'inci haftasında Heerenveen ile Feyenoord karşı karşıya geldi. Milli futbolcumuz Orkun Kökçü sahaya Türk bayrağı ve Suriye bayrağının yer aldığı pazubent ile çıktı.

Orkun Kökçü kısa bir süre önce Hollanda Kupası'nda oynanan NEC Nijmegen maçında da depremzedelere dikkat çekmek için özel bir pazubendle sahada yer almıştı. Orkun Kökçü'nün formasını giydiği Feyenoord, NEC Nijmegen müsabakasında destek mesajı içeren tişörtlerle sahaya çıkmıştı. Orkun Kökçü'nün kolundaki kaptanlık pazubendinde "Kalbim, aklım, fikrim ülkemle" mesajı yer almıştı.

Milli futbolcu kupa maçının ardından yaptığı açıklamada, "Biz Türkler, birbirimize çok tutkuluyuz, bağlıyız. Oradaki insanları tanımıyorum ama onlar benim için bir aile. Bedenen oradan uzakta olsam bile ruhen ve kalben ülkemin yanında olduğumu göstermek istedim" ifadelerini kullanmıştı.

SAYGI DURUŞUNDA BULUNULDU

Heerenveen ile Feyenoord arasındaki müsabakada da benzer görüntüler yaşandı. İki takım futbolcuları maç öncesi orta yuvarlakta bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Feyenoord'u desteklemek için tribünde bulunan taraftarlar Türk bayrağı açtı.

Haberin Devamı

PAZUBENDİ DİKKAT ÇEKTİ

Milli futbolcumuz Orkun Kökçü'nün kolunda yer alan kaptanlık pazubendi dikkat çekti. Feyenoord forması giyen Orkun Kökçü, Heerenveen ile oynadıkları karşılaşmaya ülkemizde yaşanan deprem felaketine destek mesajı içeren kaptanlık pazubendiyle çıktı. Orkun Kökçü'nün taktığı pazubendinde Türk ve Suriye bayrakları yer aldı.

Öte yandan pazubendinde, "Türkiye ve Suriye için dua edin. Kalbim, aklım, fikrim ülkem ile" ifadeleri yer aldı.