Gazete Vatan Logo
İtalya Hakan Çalhanoğlu reddettiği teklifi açıkladı!

Hakan Çalhanoğlu reddettiği teklifi açıkladı!

İtalyan devi Inter'de forma giyen Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'dan aldığı teklif hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Hakan Çalhanoğlu reddettiği teklifi açıkladı!

İtalya Serie A'da Inter forması giyen Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Suudi Arabistan'dan aldığı teklife değinen yıldız futbolcu, Milan'dan ayrılış sürecine de değindi.

SUUDİ ARABİSTAN'DAN GELEN TEKLİFİ REDDETTİ

Sportmediaset'e konuşan Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'dan gelen teklifi reddetiğini şu sözlerle açıkladı: "Evet doğru ama menajerim bana bu konuları asla anlatmıyor çünkü Inter'e odaklandığımı biliyor. Gitmemeye karar verdim çünkü Inter'i seviyorum. Önemli bir rolüm var. Inter'e minnettarım."

MILAN'DAN AYRILIŞ SÜRECİ

Milan'dan ayrılış sürecine değinen yıldız futbolcu, "Herkes Milan'ı para için terk ettiğimi düşünüyor ama para her şey değil. Bana göre sevgiyi hissetmek daha önemli ve taraftarlarımızdan bunu alıyorum. Bu sonsuza kadar kalbimde kalacak bir şey. Inter'le birçok hedefim var. Inter'de Genoa'ya karşı oynadığım ilk maçı çok iyi hatırlıyorum. Biraz gergindim. Taraftarların beklentilerini düşünüyordum. Tamamen işime odaklandım. Kendime güveniyorum, niteliklerimi biliyorum ama taraftarlar sana bir şey verdiğinde karşılığını vermek güzel. Mutluyum çünkü bu sevgiyi almak kolay değil."

Haberin Devamı

Hakan Çalhanoğlu reddettiği teklifi açıkladı