Becao bombası! Serdar Dursun'dan İsmail Kartal'a tek şart: Fenerbahçe'ye gelirim ama...
Süper Lig'e verilen devre arasında transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Serdar Dursun gelişmesi yaşanıyor. Öte yandan sarı-lacivertli ekipte sakatlık yaşayan Becao'dan yeni haber var. İşte haberin detayları...

Fenerbahçe'de sezon başında Karagümrük'ün yolunu tutan Serdar Dursun'un devre arasında geri dönme ihtimali ortaya çıktı.
Eyüpspor'dan transfer edilen Umut Nayir'in gol katkısı verememesi, süre bulduğu dakikanın ise 150 dakikanın altında kalması nedeniyle ayrılma durumunun ortaya çıkması Fenerbahçe'yi yerli forvet arayışına itti.

Konyaspor'un teklif yaptığı Umut Nayir, daha fazla şans bulabilmek adına bu öneriyi kabul ederse teknik direktör İsmail Kartal, Serdar Dursun'un dönüşünü talep edecek.

Fenerbahçe kariyerinin en verimli dönemini İsmail Kartal'la yaşayan Serdar'ın da bu seçeneğe son derece sıcak baktığı gelen haberler arasında.

BECAO'DAN SEVİNDİREN HABER
Fenerbahçe'nin Süper Lig'de 29 Ekim 2023 tarihinde oynadığı Pendikspor maçında sakatlanan ve hamstring grubunda tendonunun koptuğu açıklanan Rodrigo Becao'dan iyi haber geldi. Brezilyalı oyuncu sakatlığını atlatıp düz koşulara başladı.

Öte yandan Miha Zajc'ta ise herhangi bir fıtık problemi olmadığı ve oyuncunun tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 19'uncu haftasında İstanbulspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü. Sarı-lacivertli ekipte sakatlığını atlatan Rodrigo Becao, düz koşulara başladı

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesislerinde gerçekleştirilen idman; koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başladı.

Çift kale maçla devam eden antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Sarı-lacivertli ekip, hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmayla devam edecek.

BECAO'DAN SEVİNDİREN HABER
Fenerbahçe'nin Süper Lig'de 29 Ekim 2023 tarihinde oynadığı Pendikspor maçında sakatlanan ve hamstring grubunda tendonunun koptuğu açıklanan Rodrigo Becao'dan iyi haber geldi.

Brezilyalı oyuncu sakatlığını atlatıp düz koşulara başladı. Öte yandan Miha Zajc'ta ise herhangi bir fıtık problemi olmadığı ve oyuncunun tedavisine devam edildiği öğrenildi.


