Gazete Vatan Logo
Futbol Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray-Konyaspor maç bileti ne zaman satışa çıkacak?

Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray-Konyaspor maç bileti ne zaman satışa çıkacak?

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler, Galatasaray Konyaspor karşılaşmasının biletlerinin ne zaman çıkacağını araştırırken, maçın günü, saati ve kanalını araştırıyor. Peki, Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray-Konyaspor maç bileti ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar…

Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray-Konyaspor maç bileti ne zaman satışa çıkacak?

Süper Lig’te nefesler tutuldu. Ligin 7. haftasında Galatasaray sahasında Konyaspor’u ağırlayacak.  Karşılaşmaya günler kala Galatasaray ile Konyaspor maçı ile ilgili detaylar araştırılırken, maçın biletlerinin satışa çıkacağı tarih de futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Peki, Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray-Konyaspor maç bileti satışa çıktı mı? İşte detaylar…

GALATASARAY KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray Konyaspor maçı 16 Eylül 2022 Cuma günü saat 20.00'de NEF Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele beIN Sports 1'de canlı olarak ekrana gelecek.

GALATASARAY-KONYASPOR MAÇI BİLETİ SATIŞA ÇIKTI MI?

Galatasaray ile Konyaspor arasında oynanacak olan Süper Lig 7. hafta mücadelesi biletlerinin 15 Eylül Perşembe günü piyasaya çıkması bekleniyor.