Galatasaray Konyaspor

Galatasaray Konyaspor

Son dakika galatasaray konyaspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan galatasaray konyaspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını galatasaray konyaspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasaray Konyaspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasaray konyaspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.335 galatasaray konyaspor haberi bulunmuştur. Tüm galatasaray konyaspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
84 oranla 142.000 TL kazandı
84 oranla 142.000 TL kazandı Bir Misli üyesi Pazar günü yaptığı kuponla birlikte 142.000 TL’nin sahibi oldu. Üyenin kuponu son dakikalarda nefes kesti. Kuponda yer alan, nefes kesen karşılaşmaların detaylarını paylaşıyoruz.
8.01.2024 İddaa
Galatasaray-Konyaspor maçına damga vuran pozisyon! Goller öncesi faul: Bu çok net penaltı
Galatasaray-Konyaspor maçına damga vuran pozisyon! Goller öncesi faul: Bu çok net penaltı Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Galatasaray, sahasında ağırladığı Konyaspor'u 3-0 mağlup etti. Yayıncı kuruluşun Trio kadrosu, Ali Şansalan ve ekibinin görev yaptığı Galatasaray - Konyaspor maçının tartışmalı pozisyonlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Özellikle penaltı ihtimali gözden kaçan an ve atılan goller öncesindeki pozisyonlardaki faul şüphelerine ilişkin görüşler dikkat çekti.
8.01.2024 Galatasaray
Süper Lig'de 19. haftanın hakemleri açıklandı
Süper Lig'de 19. haftanın hakemleri açıklandı Trendyol Süper Lig'de yarın yapılacak 2024 yılının ilk santrası öncesi 19. haftanın hakemleri açıklandı.
4.01.2024 Süper Lig
Süper Lig'de 16, 19 ve 20'nci haftaların programı açıklandı
Süper Lig'de 16, 19 ve 20'nci haftaların programı açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de ertelenen 16'nci hafta ile 19 ve 20'nci hafta maçlarının programını açıkladı.
26.12.2023 Süper Lig
Erden Timur Türk yıldız için harekete geçti! Galatasaray'da transfer operasyonu başladı
Erden Timur Türk yıldız için harekete geçti! Galatasaray'da transfer operasyonu başladı Galatasaray, A Milli Takım kampındaki yıldız oyuncuyla temaslarını tekrar sıklaştırdı. Orta sahadaki yerli rotasyonunu güçlendirmek için düşünülen 26 yaşındaki futbolcunun, kulübünden satın alma opsiyonuyla kiralanması düşünülüyor. Berkay Özcan için de Başakşehir’le görüşmeler devam ediyor. İşte detaylar...
8.09.2023 Galatasaray
Okan Buruk'un Torreira'yı neden oynatmadığı ortaya çıktı! 6 km gerçeği...
Okan Buruk'un Torreira'yı neden oynatmadığı ortaya çıktı! 6 km gerçeği... Süper Lig'in 26.haftasında dişli rakibi karşısında Rashica'nın golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan ve Konya deplasmanından 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan Okan Buruk'un kadro tercihleri oldukça eleştiri konusu olmuştu. 90 dakikanın ardından NutSpor'da yaptığı açıklamalarda Sarı Kırmızılı camiada dikkat çeken Ümit Davala - Evren Göz ikilisi Torreira gerçeklerine ışık tutarken Göz'ün 'Berkan Kutlu sadece koşuyor, boşluk dolduruyor, mücadele ediyor ama bunlar yetmez' sözleri ise bir hayli ilgi uyandırdı.
21.03.2023 Galatasaray
Ahmet Oğuz Dubois'dan özür diledi şampiyonluk favorisini açıkladı
Ahmet Oğuz Dubois'dan özür diledi şampiyonluk favorisini açıkladı Galatasaray maçında Dubois'ya yaptığı sert hareketten sonra büyük tepki toplayan Ahmet Oğuz 'Ondan özür dilemediği için çok pişmanım' ifadelerini kullandı.
19.03.2023 Konya Spor
Montella gol-asist makinesi yapmıştı Okan Buruk sol bek oynatmaya çalıştı!
Montella gol-asist makinesi yapmıştı Okan Buruk sol bek oynatmaya çalıştı! Süper Lig'in 26.haftasında Konyaspor'a deplasmanda 2-1 kaybeden ve 14 maçlık galibiyet serisi sona eren Galatasaray'da bazı oyuncuların performansları akıllara soru işareti bırakırken, Okan Buruk'un tercihleri ise eleştiri konusu oldu. Kasımpaşa maçında gösterdiği performansla sınıfını geçen öğrencisini hiç düşünmeyen Buruk, Yunus Akgün'den sol bek yaratmaya çalışırken, Torreira'nın 80.dakikada sahaya sürülmesi ise sabırları taşırdı.
18.03.2023 Galatasaray
Süper Lig'de Galatasaray rekor galibiyet serisine Konyaspor son verdi
Süper Lig'de Galatasaray rekor galibiyet serisine Konyaspor son verdi Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında lider Galatasaray deplasmanda Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu.
17.03.2023 Konya Spor
Galatasaray'ın yeni 10 numarası hayırlı olsun! Okan Buruk'tan sürpriz hamle
Galatasaray'ın yeni 10 numarası hayırlı olsun! Okan Buruk'tan sürpriz hamle Galatasaray'da Juan Mata ve Mertens'in sakatlıkları sonrası elindeki kadrodan 10 numara yaratmak isteyen Okan Buruk'un o bölgede Sergio Oliveira'ya şans vereceği ortaya çıktı.
17.03.2023 Galatasaray
Aboubakar'dan sonra iki bomba transfer daha! Biri orta saha diğeri stoper
Aboubakar'dan sonra iki bomba transfer daha! Biri orta saha diğeri stoper Aboubakar'ı renklerine bağlayan Beşiktaş, Konyaspor'un Boşnak yıldızı Amir Hadziahmetovic, Rus orta saha Barinov ve Veerman'la görüşmelere başladı.
25.01.2023 Beşiktaş
Nelsson'un yerine bedavaya yerli stoper! Bu transfere en çok Abdülkerim Bardakcı sevinecek
Nelsson'un yerine bedavaya yerli stoper! Bu transfere en çok Abdülkerim Bardakcı sevinecek Yerli futbolcu konusunda sıkıntı yaşayan ve devre arasında en az 4 oyuncuyu transfer etmek için çalışmalara başlayacak olan Galatasaray, Konyaspor forması diyen Adil Demirbağ için atağa geçti. Tecrübeli stoperin Trabzonspor'un da listesinde olduğu belirtiliyor...
19.10.2022 Galatasaray
Rıdvan Dilmen'den Okan Buruk'a acil çağrı: Hocam bu 3 futbolcu hazır değil
Rıdvan Dilmen'den Okan Buruk'a acil çağrı: Hocam bu 3 futbolcu hazır değil Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen Galatasaray - Konyaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Sarı Kırmızılı takımda hazır olmayan futbolcuları açıklayan Dilmen genç teknik adama çağrıda bulunarak 'İzlediğim kadarıyla 3 oyuncu fizik olarak iyi durumda değiller, omzu yiyen düşüyor' ifadelerini kullandı. İşte ünlü futbol yorumcusunun 90 dakika sonrası analizleri...
17.09.2022 Galatasaray
Galatasaray - Konyaspor maçından sonra İlhan Palut'u bitiren ismi açıkladı: Kesinlikle Okan Buruk değil...
Galatasaray - Konyaspor maçından sonra İlhan Palut'u bitiren ismi açıkladı: Kesinlikle Okan Buruk değil... Süper Lig'in 7.hafta karşılaşmasında NEF Stadı'nda Konyaspor'la karşı karşıya gelen ve güçlü rakibini 2-1'le deviren Galatasaray'da her ne kadar 3 puanın sevinci yaşansa da takımın oynadığı futbol pek de iç açmadı. Konyaspor'a göre fizik kondisyon açısından bir hayli geride kaldığı gözlemlenen Sarı Kırmızılıların daha zamana ihtiyacı olduğu fark edilirken spor yazarlarının İlhan Palut'tan övgü dolu sözlerle bahsetmesi oldukça dikkat çekti.
17.09.2022 Galatasaray
Galatasaray-Konyaspor maçında neler oldu neler! Kırmızı kart, goller, kavga: 58 hafta sonra bir ilk
Galatasaray-Konyaspor maçında neler oldu neler! Kırmızı kart, goller, kavga: 58 hafta sonra bir ilk Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Konyaspor'u konuk etti. Zorlu karşılaşma Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda oynandı. Heyecan dolu mücadelenin ilk yarısına direkler ve Konyaspor'un yıldızı damga vurdu. 58 hafta sonra bir ilk yaşandı. Fernando Muslera gösterdiği performansla dikkat çekti. İşte detaylar...
16.09.2022 Galatasaray
Galatasaray-Konyaspor (Maç özeti)
Galatasaray-Konyaspor (Maç özeti) Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, sahasında Konyaspor'u ağırladı.
16.09.2022 Galatasaray
Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig’in 7. Haftasında Galatasaray ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Sarı kırmızılar liderlik peşinde. Namağlup Konyaspor ise puan peşinde olacak. Gözler zorlu mücadeleye çevrilirken her iki takımın taraftarı da maç ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11’ler…
16.09.2022 Futbol
1.hafta asist yaptı sonra sakatlanıp takımı yalnız bıraktı! Okan Buruk'a 2 yıldızdan müjdeli haber
1.hafta asist yaptı sonra sakatlanıp takımı yalnız bıraktı! Okan Buruk'a 2 yıldızdan müjdeli haber Bu akşam Süper Lig'in 7.hafta karşılaşmasında Konyaspor'la karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'a iki yıldızdan müjdeli haber. Antalyaspor maçında Gomis'e yaptığı asistle taraftarlarının gözüne giren tecrübeli orta sahanın hazır durumda olduğu öğrenilirken, İcardi'nin ise Okan Buruk'tan şans bekleyeceği bildirildi. İşte Galatasaray - Konyaspor maçı öncesi sıcak gelişmeler...
16.09.2022 Galatasaray
Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray-Konyaspor maç bileti ne zaman satışa çıkacak?
Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray-Konyaspor maç bileti ne zaman satışa çıkacak? Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler, Galatasaray Konyaspor karşılaşmasının biletlerinin ne zaman çıkacağını araştırırken, maçın günü, saati ve kanalını araştırıyor. Peki, Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray-Konyaspor maç bileti ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar…
12.09.2022 Futbol
Yunus Akgün'ün kankası Galatasaray'a geliyor! Herkes Balotelli sandı ama...
Yunus Akgün'ün kankası Galatasaray'a geliyor! Herkes Balotelli sandı ama... Orta saha arayışlarına devam eden Galatasaray geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da oynadığı futbolla parmak ısırtan Matias Vargas için girişimlere başladı.
28.06.2022 Galatasaray
Galatasaray Abdülkerim Bardakcı transferini resmen açıkladı!
Galatasaray Abdülkerim Bardakcı transferini resmen açıkladı! Galatasaray, Konyaspor'dan 27 yaşındaki milli futbolcu Abdülkerim Bardakcı'yı transfer ettiğini resmen açıkladı.
25.06.2022 Galatasaray
Konyaspor - Galatasaray maçına damga vurdu! Resmen dağıldılar, yıllar sonra bir ilk! Gomis olay oldu, hakem bile inanamadı! Domenec Torrent'ten flaş hamle Erick Pulgar...
Konyaspor - Galatasaray maçına damga vurdu! Resmen dağıldılar, yıllar sonra bir ilk! Gomis olay oldu, hakem bile inanamadı! Domenec Torrent'ten flaş hamle Erick Pulgar... Süper Lig'in 28. haftasında Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Ligde 2 maçtır galip gelen Galatasaray, Konyaspor'u da yenerek 4.5 ay aradan sonra ilk kez 3 maç üst üste kazanmak istiyordu. Konyaspor ise 4 haftalık galibiyet serisini dindirmek için sahaya çıktı. Ev sahibinin üstünlüğü ile geçen maç müthiş mücadeleye sahne oldu. İzleyenlerin bir dakika bile sıkılmadığı karşılaşma 2-0 Konyaspor'un üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçta sahalarda ender rastlanan bir olay yaşandı. Galatasaray'ın golcüsü Gomis, Konyaspor ceza sahasında garip bir olay yaşadı. Öte yandan sarı-kırmızılıların devre arası transferlerinden Erick Pulgar'ın performansı gündem oldu. İşte son dakika haberin detayları...
5.03.2022 Galatasaray
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!
5.03.2022 İddaa
Herkes Serdar Gürler zannederken... Galatasaray Konyaspor'dan onu istedi...
Herkes Serdar Gürler zannederken... Galatasaray Konyaspor'dan onu istedi... Galatasaray Konyaspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Hadziahmetovic'i istedi.
29.11.2021 Galatasaray
Marcao giderse Galatasaray'ın B planı Abdülkerim Bardakçı!
Marcao giderse Galatasaray'ın B planı Abdülkerim Bardakçı! Marcao'nun transferini göz önünde bulunduran Galatasaray Konyaspor'da oynayan sol stoper Abdülkerim Bardakçı'yı gündemine aldı.
3.11.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Konyaspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasaray konyaspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.