Gazete Vatan Logo
Futbol Galatasaray Kastamonuspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS Kastamonuspor canlı yayın bilgileri ve maç kadrosu!

Galatasaray Kastamonuspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS Kastamonuspor canlı yayın bilgileri ve maç kadrosu!

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray GMG Kastamonuspor ile karşı karşıya geliyor. Her iki takımda da üst tura yükselmenin planlarını yapıyor. Karşılaşma, Nef Stadında oynanacak, maçı Yiğit Arslan yönetecek. Futbolseverler maçın saati, kanalı ve kadrosu merak ediliyor. Peki, Galatasaray Kastamonuspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS Kastamonuspor canlı yayın bilgileri ve maç kadrosu!

Galatasaray Kastamonuspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS Kastamonuspor canlı yayın bilgileri ve maç kadrosu!

Ziraat Türkiye Kupası’nda gözler Galatasaray Kastamonuspor maçında olacak.  Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında bu akşam Galatasaray Kastamonuspor maçında karşı karşıya gelecek. Nef stadında oynanacak maçın hakemi Yiğit Aslan oldu.  Futbolseverler, Galatasaray Kastamonuspor maçının detaylarını araştırıyor.

GALATASARAY KASTAMONUSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Kastamonuspor maçı 21.00'de başlayacak ve A Spor'dan canlı yayınlanacak. Statü gereği tur, tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Karşılaşmayı kazanan takım, 4. tura yükselecek. Süper Lig'de geçen sezonu 13. sırada bitiren Galatasaray, kupaya bu turdan dahil oldu. GMG Kastamonuspor, 2. turdan başladığı kupada Nevşehir Belediyespor'u eleyerek 3. turda yükseldi.