Gazete Vatan Logo
Futbol Fenerbahçe'den sıcak temas! Krunic, Ndombele ve Phillips...

Fenerbahçe'den sıcak temas! Krunic, Ndombele ve Phillips...

İsmail Kartal’ın orta sahaya ısrarla Rade Krunic’i istemesi nedeniyle Milan’la pazarlıklar kıran kırana sürüyor. Boşnak yıldız da Fenerbahçe’ye gelmek için bastırıyor. Yönetim, Kartal’ın isteği nedeniyle Krunic’e özel önem verse de Ndombele ve Phillips’i de gündemde tutuyor.

Fenerbahçe'den sıcak temas! Krunic, Ndombele ve Phillips...

İsmail Kartal için varsa yoksa Rade Krunic...İsmail Kartal için varsa yoksa Rade Krunic...

Orta sahaya Szymanski ve Fred takviyelerini yapan Fenerbahçe’de başarılı teknik adam, Boşnak yıldızı da ısrarla istiyor. Yönetim bu nedenle Milan’ın, “Satmayı düşünmüyoruz” yanıtına rağmen yeni bir teklifle İtalyan ekibinin kapısını bir kez daha çalmıştı.

Sarı-Lacivertliler, bu kez masaya 8 milyon Euro ile oturdu. Milan, halen Krunic’i göndermek istemiyor. Ancak Boşnak yıldız da Fenerbahçe’ye transfer olmak için Kırmızı-Siyahlılar’a yoğun baskı yapıyor. 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun bu tavrı, Sarı-Lacivertliler’in elini fazlasıyla güçlendirmiş durumda.

Tottenham 15 milyon Euro istiyor

Yönetim, İsmail Kartal’ın Rade Krunic’e olan ilgisi nedeniyle bu transfere büyük önem veriyor. Ancak diğer yandan Tanguy Ndombele için Tottenham, Kalvin Phillips için ise Manchester City ile temaslar sıcak tutuluyor.