Gazete Vatan Logo
Futbol Fenerbahçe - Rizespor ZTK maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe - Rizespor ZTK maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final öncesi Rizespor'u ağırlıyor. Tek maç eleme esasına göre oynanacak olan maçta Sarı Lacivertlilerin tek hedefi tur atlamak olacak. Peki Fenerbahçe - Çaykur Rizespor ZTK maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Fenerbahçe - Rizespor ZTK maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe bu akşam Rizespor'u ağırlıyor. Ligde ve kupada yoluna sorunsuz devam etmek isteyen Fenerbahçe, Rizespor'u yenerek çeyrek final biletini almak istiyor. Peki Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

FENERBAHÇE - ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Rize kupa maçı 19 Ocak 2023 Perşembe akşamı saat 20:30'da başlayacak. A Spor ekranlarında yayınlanacak olan maçı Bahattin Şimşek yönetecek.

Beşinci turda Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor ile eşleşen Fenerbahçe, karşılaşmayı 3-1 kazanarak son 16 turuna yükselmişti.

Ligde son olarak deplasmanda Gaziantep FK'yi mağlup eden sarı-lacivertliler, tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmayı kazanarak, adını çeyrek finale yazdırmayı hedefliyor.

ARDA'NIN İLK 11'DE OYNAMASI BEKLENİYOR

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Çaykur Rizespor karşısında ilk 11'e yakın görünüyor.

Teknik direktör Jorge Jesus, uzun süreli sakatlığını atlatan Arda'yı ligde Gaziantep FK mücadelesinde sonradan oyuna almış ve 17 yaşındaki futbolcu etkili bir performansa imza atmıştı.

Haberin Devamı