Gazete Vatan Logo
Futbol Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Fenerbahçe karşılaşması canlı yayın bilgileri!

Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Fenerbahçe karşılaşması canlı yayın bilgileri!

Süper Lig 10. hafta maçları ile devam ediyor. Ankaragücü bu akşam sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek. 17 puan ile 4. Sırada yer alan Fenerbahçe’nin hedefi, Ankaragücü deplasmanından puan almak ve üst sıralara çıkmak. Fenerbahçe, MKE Ankaragücü maçında sakatlıklar nedeniyle 5 oyuncusundan yararlanamayacak. Peki, Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Fenerbahçe karşılaşması canlı yayın bilgileri!

Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Fenerbahçe karşılaşması canlı yayın bilgileri!

Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor. Ankaragücü’nün konuğu olacak olan Fenerbahçe, deplasmanga galip gelerek puanını yükseltmek istiyor. Sarı lacivertliler, Ankaragücü maçında sakatlıklar nedeniyle 5 oyuncusundan faydalanamayacak.

ANKARAGÜCÜ FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ankaragücü Fenerbahçe maçı  Eryaman Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakayı, hakem Halil Umut Meler yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE 5 OYUNCUSUNDAN YARARLANAMAYACAK!

Fenerbahçe’de sakatlıklar nedeniyle Joshua King, Willian Arao, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş ve Luan Peres, Ankaragücü maçında forma giyemeyecek. Emre Mor da deplasman kadrosunda yer almadı. 

Sarı lacivertlilerde sarı kart sınırında bulunan Ferdi Kadıoğlu Ankaragücü maçında kart görmesi durumunda Başakşehir maçında takımının yanında yer alamayacak.