Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Fred kaç maç yok? Fenerbahçeli Fred 24 Aralık Pazar günkü Galatasaray maçında oynayacak mı?

Fred kaç maç yok? Fenerbahçeli Fred 24 Aralık Pazar günkü Galatasaray maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'u 4-3 mağlup etti. Sarı-lacivertliler Cengiz Ünder ve Batshuayi'nin (3) golleriyle 3 puanı hanesine yazdırdı. Müsabakanın uzatma dakikalarında duran top kazanan ev sahibinde atış öncesi hakeme itirazda bulunan Fred, sarı kart gördü. Hakem Zorbay Küçük ile konuşmasını sürdüren Fred bu kez doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Peki, Fred kaç maç yok? Fred Galatasaray maçında oynayacak mı?

Fred kaç maç yok? Fenerbahçeli Fred 24 Aralık Pazar günkü Galatasaray maçında oynayacak mı?

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Mondihome Kayserispor'u 4-3 yendi. Karşılaşmanın 90+10. dakikasında Fred direkt kırmızı kart gördü. Peki, Fred kaç maç yok? Fenerbahçeli Fred 24 Aralık Pazar günkü Galatasaray maçında oynayacak mı?

Fred Galatasaray maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe, Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor'a konuk olurken Fred ve Mert Hakan Yandaş şoku yaşandı. Müsabakanın son anlarına 4-3 önde giren Fenerbahçe'de Fred ve Mert Hakan Yandaş, Kayserispor'un serbest vuruş kazandığı pozisyonun ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Kayserispor, Mert Hakan Yandaş'ın pozisyonunda serbest vuruş kazanırken sarı lacivertli oyuncular uzun süre itiraz etti.

İtirazlar sonrası hakem Zorbay Küçük, Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş ve Fred'i sarı kartla cezalandırdı. Serbest vuruşun kullanılmasına kısa bir süre kala, hakem Zorbay Küçük bu kez Fred'e direkt kırmızı kartını çıkardı ve Brezilyalı oyuncuyu ihraç etti. 

Bu kartın hemen 2 dakika sonrasında Zorbay Küçük, bu kez Mert Hakan Yandaş'ı kırmızı kartla cezalandırdı. Fenerbahçe'nin iki oyuncusu da Süper Lig'in 18. haftasındaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Galatasaray ile 24 Aralık Pazar günü oynanacak Süper Lig derbisinde Brezilyalı yıldız forma giyemeyecek.

Haberin Devamı