Gazete Vatan Logo
Futbol Fener'e Maldonado müjdesi

Fener'e Maldonado müjdesi

Şilili'nin Palmerias'a gideceği haberleriyle Fenerbahçe cephesi adeta karalar bağlamıştı. Sevindirici haber ise, Luxemburgo'dan geldi: Maldonado ile kesin olarak ilgilenmiyorum

Fenerbahçe'nin gündeminde ilk sırada yer alan ancak transferi kelimenin tam anlamıyla bir yılan hikayesine dönen Maldonado cephesinde sıcak bir gelişme daha yaşandı.

Brezilya basınında çıkan, "Menaceri Juan Figger ile arası bozulan Maldonado, eski kayınpederi ve hocası Luxemburgo’nun yeni takımı Palmerias’a gidiyor" haberleri sarı-lacivertlile camiada büyük hayal kırıklığı yaratmış, bu şartlar altında transferin bir hayli zora girdiğinin altı çizilmişti.

"Souto'yu istedim"

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Fenerbahçe’ye müjdeli haber, yine Brezilya’dan geldi... Olayın başkahramanı durumundaki Luxemburgo, Sarı-lacivertlileri rahatlattı. Deneyimli hoca, Maldonado’nun gündeminde olmadığını net bir şekilde açıkladı. “Kesin olarak söyleyebilirim ki, Maldonado’yu almayacağım” diyen Brezilyalı çalıştırıcı, “Ben Santos’un başkanı Marcelo Teixeria ile Rodrigo Souto için görüştüm” ifadesini kullandı. Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe Yönetimi’nin hamlesi merakla bekleniyor.