Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fener zirvede yıldızlarla ışıldıyor

Fener zirvede yıldızlarla ışıldıyor

Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, seyircisi önünde ağırladığı Bursaspor'u 2-1'lik skorla yendi.

Fener zirvede yıldızlarla ışıldıyor

MOLDE sonrası güzel futbola ihtiyacı olan F.Bahçe, Nani ile öne geçse de ilk yarı devamını getiremedi. Sorun şu ki; 2. golü atamadığın anda rakip iştahlanıyor. Bursa 2. yarı daha cesurdu ama ‘beraberlik bana yeter’ havasına girdi. Son sözü van Persie söyledi: 2-1.

DİRİ bir takım karşısında özellikle savunma güvenliğini elden bırakmayan Hasan Ali ile bizlere Rıdvan’ı hatırlatan Markovic gecenin yıldızlarıydı. F.Bahçe, ilk kez tehlikeli geldi golü buldu. 20’de Markovic topu hızlı sürdü pasını çıkardı, Fernandao dokunmadı, Nani plaseyi güzel vurdu: 1-0.
25’TE Nani bu kez soldan kesti, Meireles’in önü boştu vurdu, Mert kurtardı. 28’de Ozan ceza sahası içinde gelen topa direkt vurmak yerine düzeltip vurmayı denedi, defans siper oldu. 43’te Bursa’nın ilk yarıdaki tek pozisyonunda Necid çaprazdan vurdu Volkan kurtardı.
OYUNUN hakimi F.Bahçe’deyken Sercan hamlesini geldi. Bursa gol istiyordu. 63’te Josue soldan ortayı yaptı, Necid tamamladı: 1-1. Maça eşitliğin gelmesiyle tansiyon da arttı. Hem sertlik hem de kartlar art arda çıktı. 75’de Topal ortaladı, Alves kafayı vurdu, Fernandao’dan önce Serdar gole engel oldu.
MERT BAKAKALDI
VAN Persie oyuna girince dengeler değişti. H.Ali çıkacak topu tuttu, Sercan markete gitti! Önü boşaldı güzel çıkardı, Persie klasik vuruşunu yaptı, Mert bakakaldı, top uzak direğe gitti: 2-1. Uzatmada Faty’nin kafasını Volkan kurtardı ve 7 dakikaya başka gol sığmadı.

Haberin Devamı