Gazete Vatan Logo
Futbol Favori G.Saray

Favori G.Saray

Bugün başlayacak final serisi öncesi basketbol otoritelerinin şampiyonluk adayı sarı-kırmızılılar

Favori G.Saray

Beko Basketbol Ligi final serisi ilk maçında normal sezonu lider tamamlayan ve üst üste 2 maç kazanan G.Saray Medical Park ile Banvit bugün kozlarını paylaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele 20.30’da başlayacak ve Lig TV 3’ten naklen ekranlara gelecek.

Basketbol otoriteleri Kaan Kural, Merve Toy ve İhsan Bayülken’in final öncesi görüş ve tahminleri şu şekilde:

Kural: “Aslan 2013 yılında henüz daha mağlubiyet yüzü
görmedi. 22 maçtır kazanıyor ve gerçekten de çok formda.”

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Toy: “Cimbom rakip olduğu her takıma olduğu gibi, Banvit’e karşı da ‘Kazanma alışkanlığı’ sebebiyle önemli bir artıya sahip.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...


Bayülken: “Sarı-kırmızılılarda Arroyo önderliğinde N’Dong’un
tamamlayıcı performansı ön planda olacaktır.”

Son sözü kim söyler

Şu anda kadro yapılarını istikrarlı bir şekilde kullanmayı başaran en formda iki takım finaldeki yerini aldı. G.Saray’da Arroyo önderliğinde N’Dong’un tamamlayıcı performansı ön planda olacaktır. Bunun yanında G.Saray yapısındaki diğer oyuncuların günlük performansları sonucu etkileyebilir.
Banvit tarafında ise oyun kurcusuz oynamalarına rağmen top paylaşımlarında Mejia ve Davis’i ön planda tutmak şartıyla istedikleri düzen sahada görülebiliyor. İki takımın da farklı yapılarda 5’ler ile sahada oynayabilmeleri de Ergin Ataman ve Orhun Ene’nin oyuna müdahalelerini ön plana çıkartacaktır.

Ribaunt dengesinin temel istatisteklerde öne çıkacağı seride maç sonunda ideal 5’leri ile, kendi düzenlerindeki önemli oyuncuları devreye sokabilen taraf şampiyonluğa ulaşacaktır. İki takıma da fair-play çerçevesinde başarılar dilerken keyifli mücadeleleri de seyretmeye hazır olalım.

Haberin Devamı