Gazete Vatan Logo
Futbol 'En iyisi G.Saray, ben Fenerliyim'

'En iyisi G.Saray, ben Fenerliyim'

Eski futbolcu Coulibaly, Fenerbahçe'nin iyi gitmemesi için bazı güçlerin ellerinden geleni yaptığını söylerken; Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Drogba ile ilgili de çok konuşulacak bir yorumda bulundu

'En iyisi G.Saray, ben Fenerliyim'

Eski futbolcu Coulibaly, yıllardır Fenerbahçe ile uğraşıldığını ve takımın iyi gitmemesi bazı güçlerin ellerinden geleni yaptığını söyledi.

Uzun yıllar Türkiye'de forma giyen ve Abdullah Doğan ismin alıp Müslümanlığı seçen eski futbolcu Fernand Coulibaly katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Coulibaly, "Yıllardır Fenerbahçe ile uğraşılıyor. Herkes Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım’ın peşinde. Ben bu takımı çok seviyorum. Çünkü olay bir takım. Düşünün, Fenerbahçe iyi giderken olaylar var, kötü giderken olaylar var. Ama şu anda Fenerbahçe’nin iyi gitmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu sefer olaylar dışarıdan geliyor. Eskiden bir penaltı varsa bir iki gün konuşulup biterdi. Şimdi ise aylarca konuşuluyor. Bence şu andakiler daha dürüst. Bizim zamanımızda, sahaya çıkarken Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzon’a karşı yüzde 30 kayıpsın. Başka yolun yok. Çünkü küçük şeylerin peşindeyiz. Paranın peşindeyiz. İstediğin yere git. Hangi futbolcu, ‘Ben futbolu sevdiğimden dolayı futbol oynuyorum, şudur budur’ dese de yalan. Futbol aşkı yok, para aşkı var. Bence geçtiğimiz hafta Fenerbahçe, hakeme biraz baskı yaptı. Yapmasalar bu iki penaltıyı vermez. Ligde en sağlam takım Galatasaray ama ben Fenerbahçeli'yim. Fenerbahçe’yi seviyorum” dedi.

Haberin Devamı