Gazete Vatan Logo
Futbol Emre mutsuz

Emre mutsuz

Milli yıldız, Newcastle’da ‘istenmeyen adam’ oldu

Takımdaki gruplaşmaların hedefi olan milli yıldız, idmanda gırtlak gırtlağa kavgaya tutuşunca sabıkası iyice kabardı

İNGİLTERE Emre’ye yaramadı. Geçen sezon ırkçılık suçlamalarıyla karşı karşıya kalan milli futbolcu bu sezon formasını giydiği Newcastle United’taki değişikliklerden dolayı bir hayli sıkıntılı günler yaşıyor. Teknik direktör Sam Allardyce ile yıldızı bir türlü barışmayan Emre Belözoğlu şimdi de takım içindeki gruplaşmaların hedefi haline geldi. Özellikle takıma bu sene Manchester City’den gelen Joey Barton’ın genç oyuncuları etkisi altına almasıyla Emre’ye karşı büyük bir antipati oluştuğu konuşuluyor.

TEK BAŞINA KALDI

TAKIMDA adeta yalnız kalan ve kendine dert ortağı bulmakta zorlanan Emre’ye en büyük desteği Inter’de de birlikte oynadığı takım arkadaşı Obafemi Martins ile Türkiye’de de futbol oynayan tecrübeli futbolcu Geremi veriyor. Takım içinde yaşanan bu gerginlik geçen gün idmanda bir kez daha patlak verdi. Antrenmanda Emre ile çarpışan genç bir oyuncu yüzünden kavga çıktı. Joey Barton PAF takım oyuncusuna sert girdiği gerekçesiyle Emre’nin boğazına sarıldı.

ONU SORUMLU TUTTULAR

BU harekete sinirlenen Emre, Barton’a kafa atacakken takım arkadaşlarının araya girmesiyle kendini zor tuttu. Daha sonra antrenman çıkışı tekrar sözlü atışma yaşayan ikili barıştırılamayacak düzeyde birbirlerine karşı öfkeli. Bu durumun takıma yansımasından hayli rahatsız olan teknik heyet, birçok ’sabıkası’ bulunan Emre’yi bu olaydan dolayı sorumlu tutuyor..


Haberin Devamı