Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Eczacıbaşı'ya müthiş solak

Eczacıbaşı'ya müthiş solak

Eczacıbaşı VitrA, Avrupa voleybolunun en yetenekli genç oyuncularından Tijana Boskovic’i kadrosuna kattı

Eczacıbaşı'ya müthiş solak

Avrupa ve dünya şampiyonu apoletli turuncu-beyazlılar, VakıfBank ve G.Saray Daikin’in de peşinde olduğu 18 yaşındaki solak pasör çaprazıyla 3 yıllığına el sıkıştı

ŞAMPİYONLAR Ligi ve Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonu Eczacıbaşı VitrA transfere de hızlı bir giriş yaptı. Yabancı oyuncularından Maja Poljak, Christiane Furst ile Jordan Larson’la gelecek sezon da yoluna devam edecek olan turuncu-beyazlılar, Sırbistan’ın Partizan Vizura takımının formasını giyen ve Avrupa voleybolunun en yetenekli genç oyuncularından biri olarak gösterilen Tijana Boskovic’i kadrosuna kattı.

ÖZELLİKLE geçen sene Dünya Şampiyonası’nda Jovana Brakocevic ve Ana Bjelica gibi 2 önemli yıldızı keserek henüz 17 yaşında Sırbistan Milli Takımı’nda ilk 6’da forma giyme başarısı gösteren Boskovic, bu turnuvada gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bırakmıştı.

ZÜRİH’TE İMZALADI!

VAKIFBANK ile G.Saray Daikin’in de peşinde olduğu 18 yaşındaki ve 1.91 boyundaki solak pasör çaprazı İsviçre’nin Zürih şehrinde yapılan Dünya Kulüpler Şampiyonası sırasında Eczacıbaşı’yla 3 yıllık kontrat imzaladı.

Haberin Devamı

HATIRLANACAĞI üzere turuncu-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kulüpler Şampiyonası’nı zaferini yaşatan başantrenör Giovanni Caprara’nın kontratını da 3 sezon daha uzatma kararı almıştı.