Gazete Vatan Logo
Futbol Drogba Kara Kartal olacaktı ama!..

Drogba Kara Kartal olacaktı ama!..

Beşiktaş transfer komitesi başkanı Serdal Adalı'nın B planı...

Drogba Kara Kartal olacaktı ama!..

Beşiktaş transfer komitesi başkanı Serdal Adalı son zamanlarda sıkıntılı günler yaşadı. Özellikle Ersan Gülüm transferinde Adanademirspor başkanıyla yaşadığı gerginlik, azda olsa camia içinde çatlak seslerin çıkmasına sebep oldu. Birde araya Galatasaray'ın devreye girmesi Serdal Adalı'yı iyice zora soktu. Sarı Kırmızılıların Ersan'ı transfer etmesi halinde daha fazla tepki ile karşılaşacağını bilen Adalı hemen B planını hazırladı.

HABER1903'ün haberine göre; Madem Galatasaray bu transfere girmişti, O da Sarı Kırmızılı camianın en çok istediği yabancı transferini Beşiktaş adına bitirime kararı aldı. Başkan Yıldırım Demirören Ersan transferi için Adana'lı yöneticilerle görüşürken, Adalı sessiz sedasız İngiltere'de Chealse kulübü ile Drogba için transfer görüşmelerine başladı. Hatta bu görüşmeleri Cengiz Zülfikaroğlu ve Başkan Yıldırım Demirören'den gizli yürütüyordu.

Adalı yaptığı açıklamada 'Ben Drogba ile geçen senede ilgilenmiştim ama olmamıştı, bu senede Chealse CEO suyla devamlı görüşüyorum. Beşiktaş'ta görmek istediğim bir oyuncu. Eğer Chealse kulübü Drogba'yı takımda istemez ise ve eğer Drogba Türkiye'ye gelecek ise geleceği takım Beşiktaş olacaktır' dedi.

Fakat herkes Ersan'ın Galatasaray'a gitmesine kesin gözü ile bakarken, Yıldırım Demirören'in son Ersan hamlesi rüzgarı terse döndürdü, ve Beşiktaş'lı yöneticilere rahat nefes aldırdı. Chealse kulübünün Drogba'yı takımda tutmak istediğini açıklaması, Drogba'nın yüksek maliyeti Adalı'ya geri adım attırdı. Birde Başkanın Mendes ile görüşüp Bebe transferini sonlandırması, Serdal Adalı'nın Drogba hayallerini rafa kaldırmasına sebep oldu.

Haberin Devamı