Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Donk için Umut'u vermem'

'Donk için Umut'u vermem'

Mustafa Denizli takasta golcüsünü isteyen Rıza Çalımbay'a ret yanıtı verdi.

'Donk için Umut'u vermem'

Forvet arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılılar, Burak Yılmaz’ın da dönüş tarihinin belirsizliği nedeniyle girişimlerini hızlandırdı. Donk’a karşılık Umut Bulut’u isteyen Kasımpaşa ise geri çevrilirken Jem Karacan ve bir miktar para önerildi. Rıza Çalımbay bu isimlerden tercih yapacak

SARI-kırmızılılar devre arasında transfer için çalışmalarını sürdürürken ilk aday Kasımpaşa’dan Ryan Donk. Sezon sonunda kontratı bitecek olan Hollandalı oyuncuyu bırakmaya Kasımpaşa da sıcak bakarken taraflar arasında görüşmeler de sıklaştı. Kasımpaşa Başkanı Turgay Ciner ile G.Saray Başkanı Dursun bonservis konusundaki temasları sürerken bu transferde takas da söz konusu olduğu için her iki takımın hocaları Mustafa Denizli ve Rıza Çalımbay da iletişim halinde.
FORVET hattında eksikleri bulunan Rıza Çalımbay, takasta kullanılacak oyuncu için G.Saray’dan Umut Bulut’u isterken Denizli ise bu talebe ret yanıtı verdi. Burak Yılmaz’ın sakatlığı sonrasında santrfor olarak elinde sadece Umut Bulut kalan Denizli, takıma takviye için bir santrfor daha ararken elindeki oyuncusunu ise göndermek istemedi ve Çalımbay ile görüşmesinde “Umut’u bırakmam” dedi.
RAKAM YÜKSELİR
BU konuşma sonrasında Çalımbay, G.Saray’ın takasta kendilerine önereceği oyuncuları sorarken Denizli’den aldığı yanıtın ardından da ekibiyle çalışma yapmak için zaman istedi. Her iki başkan ise teknik adamlardan gelecek ‘takas anlaşması’ haberini bekliyor. İki çalıştırıcının Donk karşılığında verilmek istenen Jem Paul Karacan üzerinde anlaşması halinde ödenecek bonservis bedeli düşecek.
TAKASTA kullanılacak oyuncu üzerinde anlaşma sağlanamaması halinde ise Ryan Donk için G.Saray’ın ödeyeceği bonservis bedeli yükselecek. Bir yandan Kasımpaşa yönetimi ile görüşen sarı-kırmızılılar yine Kasımpaşa’dan aldıkları onay ile birlikte Hollandalı oyuncu ile masaya otururken hafta sonuna kadar transferin detaylarının kesinleşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı