Gazete Vatan Logo
Futbol Carlos'un zor kararı!

Carlos'un zor kararı!

Mariana’nın ısrarla ’Brezilya’ya dönelim’ demesi 36 yaşındaki tecrübeli yıldızın kafasını karıştırıyor

ROBERTO Carlos’un 7 yıldır nişanlı olduğu Mariana ile evlenmesi F.Bahçe ile süren sorunsuz ilişkisine adeta dert oldu. Sao Paulo’da dünyaevine giren çift balaylarını da Brezilya’da geçirmiş ve Carlos hakkında spekülasyonlar her gün gazetelerde çarşaf çarşaf yer almıştı.

PALMERIAS’IN da Mariana ile birlikte markaja başlaması 36 yaşındaki Carlos’un kafasını karıştırmış ve ülkesinde kalmayı inceden düşünmsine neden olmuştu.

ANCAK Türkiye’ye döndükten sonra F.Bahçe’de mutlu olduğunu ve sözleşmesi bitene dek -2010 Haziran- İstanbul’da kalmak istediğini açıkça dile getirmişti. Andre Santos’un transferinin ardından bu oyuncuya övgüler yağdıran Roberto Carlos’un, eşinin ısrarlarına dayanamayarak ülkesine dönüş için açık kapı bıraktığı şeklinde yorumlandı.

Santos-Cristian bugün imzalıyor

F.BAHÇE’NİN yeni transferleri Andre Santos ve Cristian ile kampa geç katılan Daniel Güiza, dün sağlık kontrolünden geçti. FB TV’ye konuşan Cristian kendini anlattı: “Hızlı adımlar atabilme kabiliyetim var. Bu nedenle atağa çabuk çıkabiliyorum. Ayrıca çok sert şutlar da atabilirim. F.Bahçe’ye faydalı olacağım” derken Santos ise “Burada olmaktan dolayı mutluyum. Gösterilen ilgi beni mutlu etti. Türk halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KULÜPTEN yapılan açıklamada yeni transferler Santos, Cristian ile yeniden anlaşma sağlanan Deivid’le bugün sözleşme imzalanacağı bildirildi. 1907 Tribünü Salonu’nda 14.00’teki törende 3 Sambacı, medya önünde imza atacak. Böylece F.Bahçe’deki Sambacı sayısı da resmen 8 olacak...

Alma Fener’in ahını çıkar aheste aheste

TÜRKİYE’YE gelmemek için istenmediği Juventus’ta tutunmaya çalışan Christian Poulsen İtalyan Kulübü’nden kapı dışarı ediliyor. Juve’nin eski futbolcusu ve yeni teknik direktörü Ciro Ferrara, Danimarkalı oyuncuyu kadrosunda düşünmediğini, İspanya’da düzenlenecek “Barış Kupası” kadrosuna almayarak gösterdi.

POULSEN’E takım bulmasını defalarca söyleyen Juventus yönetimi, Danimarkalı oyuncuya hiçbir ekibin talip olmamasının sıkıntısını derinden yaşıyor.

Haberin Devamı