Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Cardozo Akhisar'ı Deniz'e döktü

Cardozo Akhisar'ı Deniz'e döktü

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta maçında Trabzonspor, Akhisar Belediyespor'u konuk etti.

Cardozo Akhisar'ı Deniz'e döktü

10’da Deniz’le direği aşamayan Fırtına’yı, 26’da Mehmet Ekici’nin bu sezonki 9. asistine topuğuyla dokunan Paraguaylı yıldızı öne geçirdi. 42’de Mehmet de direği geçemezken 67. dakikada sahne alan Deniz Yılmaz skoru belirledi

İSTEDİĞİ çıkışı bir türlü yakalayamayan Trabzonspor evinde Akhisar’ı ağırladı. Taraftarın ilgi göstermediği maç yağmur altında oynandı.

FIRTINA 10’da mutlak bir golü kaçırdı. Özer, kaleci Emrah ile karşı karşıya kaldı. Açıyı iyi kapatan Emrah topu güçlükle çeldi. Boşta kalan top Deniz’in önüne düştü, bu oyuncu gelişine vurdu top üst direkten döndü.

HAKAN DUVAR OLDU

BORDO-mavili takım rakip kalede gol arayışlarını artırdı. 19’da Salih Dursun sağdan ortaladı, Cardozo yükseldi kafayı vurdu, top az farkla yandan auta gitti. Mehmet Ekici’nin ceza alanı içerisine 26’da yerden orta şut karışımı gönderdiği topa, topuğu ile dokunan Cardozo kaleci Emrah’ın sağından topu filelere gönderdi: 1-0.

TRABZON farkı artırmak için rakip kaledeki ataklarını artırdı. 42’de Mehmet Ekici’nin füzesini kaleci Emrah Tuncel elinden sektirince üst direkte patladı. İlk yarı bu skorla sona ererken konuk takım 2. yarıya oyuncu değişikliği ile başladı.

Haberin Devamı

GELİŞEN bir Akhisar atağında 51’de Vaz Te kaleci Hakan ile karşı karşıya kaldı bu oyuncunun vuruşunu kaleci kornere çeldi. Konuk takım beraberlik golü için rakip kalede gol aramaya başladı. 62’de LuaLua’nın şutunu kaleci Hakan güçlükle kornere çeldi.

BORDO-mavilileri rahatlatan gol 67’de geldi. Soldan yapılan ortayı Fatih, Deniz Yılmaz’ın önüne indirdi. Bu oyuncu dönerek bekletmeden topa vurdu, kaleci Emrah’ın solundan filelere gitti: 2-0.

TRABZONSPOR farkı artırmak için rakip kalede gol aradı. Uzatma dakikalarında Cardozo’nun şutunu Akhisar savunması direk dibinde çizgiden çıkardı. 3 puan da Trabzonspor’un oldu.