Gazete Vatan Logo
Basketbol 'Çalışmak ve koçun inancı'

'Çalışmak ve koçun inancı'

Sezonu kazanılan 3 kupayla kapatan G.Saray Odeabanklı oyuncular başarının sırrını işte bu şekilde açıkladılar:

'Çalışmak ve koçun inancı'

Rüya gibi bir sezon geçirdi G.Saray Odeabank. Önce Türkiye Kupası daha sonra Euroleague şampiyonluğu ve son olarak da ligdeki zafer. Bu başarıda emeği geçen oyuncularndan Ayşe Cora, Yasemen Saylar, Esra Şencebe ve Alba Torrens 3 kupayla tamamlanan yılı VATAN’a şu şekilde yorumladılar:

AYŞE: Sezonu mükemmel ve bize yakışan bir şekilde tamamladık. F.Bahçe karşısındaki galibiyetimiz Euroleague şampiyonluğunun da tesadüf olmadığını gösterdi herkese. Cumhurbaşkanlığı Kupası dışında bütün kupaları kazandık ve sezonu çok güzel bir şekilde bitirdik.

YASEMEN: Çok mutluyum. Muhteşem bir sezon oldu bizim için ve finalinin de lig şampiyonluğuyla olması güzel oldu. Takımca inanılmaz bir mücadele ettik, çok inandık, ve başardık.

ESRA: Bu sezon inanılmazdı. Önce Euroleague, sonra Türkiye Kupası ve finalde de şampiyonluk bizim için çok onur verici. Çok da mutluyuz. Final serisinde zor anlar da yaşadık, durum 2-2’ye de geldi. Ama son maçta muhteşem bir taraftar vardı. Onların destekleriyle son maçta gerçekten şenlik havasında geçti.

‘SEZON BAŞI İNANMAZDIM’

Çok fazla çalışmak, iyir bir ekip oluşturmak ve gerçekten koçumuzun bize olan inancı bu başarıyı getirdi.

TORRENS: Bizim için muhteşem bir sezondu. Şuraya gelebilmek için çok zor bir sezondan geçtik ve böyle bitirebildiğimiz için çok mutluyum. Salon çok harikaydı ve tabii ki de aynı zamanda muhteşemdi. Bizim içinde orada oynamak çok şanslı ve keyifli bir durumdu.

Sezon başında böyle bir başarıya, adıma konuşmam gerekirse, inanamazdım çok zor olurdu ki bizim takımda buna inanmazdı. Çünkü bu yolun ne kadar zorlu bir yol olduğunu biliyoruz hem Euroleague hem Türkiye Kupası ve aynı zamanda ligi kazabilmek zor ve takımların da ne kadar zor takımlar olduklarını biliyoruz. O yüzden sezon başından böyle bir şey söylemek çok zor olurdu bizim için. Önümüzdeki sezon G.Saray’da olmayacağım.”

Haberin Devamı