Kadın Basketbol

Kadın Basketbol

Son dakika kadın basketbol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadın basketbol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadın basketbol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın Basketbol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın basketbol gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.192 kadın basketbol haberi bulunmuştur. Tüm kadın basketbol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIBA Kadınlar Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'yi tebrik etti.
14.04.2024 Gündem
Adana'nın Perileri down sendromuna dikkat çektiler
Adana'nın Perileri down sendromuna dikkat çektiler 01 Adana Basketbol Kulübü oyuncuları, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü kapsamında farkındalık oluşturmak için renkli çoraplar giydi.
22.03.2024 Adana
'Survivor 2021' yarışmacısı Merve Aydın evlendi!
'Survivor 2021' yarışmacısı Merve Aydın evlendi! 'Survivor'ın 'Ünlüler-Gönüllüler' formatında düzenlenen 2021 sezonunda yarışan basketbolcu Merve Aydın (29), uzun zamandır aşk yaşadığı Yunus Özbek ile nikâh masasına oturdu.
8.03.2024 Magazin
Arda Güler gönlünü Galatasaraylı güzele kaptırdı! Sevgilisi ilk kez görüntülendi
Arda Güler gönlünü Galatasaraylı güzele kaptırdı! Sevgilisi ilk kez görüntülendi Arda Güler'in sevgilisi ilk kez ortaya çıktı. Fotoğraflardaki detay sevgilisini ele verdi. Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda forma giyen güzelle aşk yaşadığı iddia edildi. İşte haberin detayları...
11.07.2023 Magazin
Pes etmeyen Potanın Perileri geriden gelerek Macaristan'ı mağlup etti
Pes etmeyen Potanın Perileri geriden gelerek Macaristan'ı mağlup etti A Milli Kadın Basketbol Takımı, EuroBasket D Grubu'nda Macaristan ile karşı karşıya geldi. Potanın Perileri heyecan dolu maçta rakibini 69-68 mağlup etmeyi başardı.
16.06.2023 Basketbol
Biden konuşma yaptığı sırada yere yığıldı
Biden konuşma yaptığı sırada yere yığıldı Beyaz Saray'da ağırlanan Louisiana State Üniversitesi (LSU) kadın basketbol takımının oyuncusu Sa'Myah Smith, ABD Başkanı Joe Biden’ın konuşması sırasında bayıldı. Kısa süreli panik yaşandı.
27.05.2023 Dünya
Fenerbahçe’de Olcay Çakır Turgut ile yollar ayrıldı
Fenerbahçe’de Olcay Çakır Turgut ile yollar ayrıldı Fenerbahçe Alagöz Holding, kaptan Olcay Çakır Turgut’un takımdan ayrıldığını açıkladı.
11.05.2023 TBL
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Fenerbahçe kaçtı İstanbulspor yakaladı! 3-3
Fenerbahçe kaçtı İstanbulspor yakaladı! 3-3 Süper Lig’in 31’inci haftasında Fenerbahçe, sahasında İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldı.
24.04.2023 Fenerbahçe
Avrupa şampiyonu Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman'dan maç sonunda tarihi konuşma
Avrupa şampiyonu Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman'dan maç sonunda tarihi konuşma Turkish Airlines Euroleague'in finalinde Real Madrid ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakada rakibini 58-57 mağlup eden Anadolu Efes, üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu oldu. Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman, maç sonunda tarihi açıklamalar yaptı.
21.05.2022 THY Euroleague
Galatasaray'da Efe Güven dönemi bitti
Galatasaray'da Efe Güven dönemi bitti Galatasaray, Kadın Basketbol A Takımı Başantrenörü Efe Güven ile yolların ayrıldığını açıkladı.
27.04.2022 TBL
Fenerbahçe'de ayrılık! Resmen açıklandı
Fenerbahçe'de ayrılık! Resmen açıklandı Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı 47 yaşındaki başantrenör Victor Lapena ile yollarını ayırdı.
19.04.2022 TBL
Fenerbahçe'den Kayla McBride açıklaması! Maçtan bir gün önce cumartesi günü...
Fenerbahçe'den Kayla McBride açıklaması! Maçtan bir gün önce cumartesi günü... Fenerbahçe Spor Kulübü, Kayla McBride'ın Euroleague final maçı sonrasında yaptığı 'Gıda Zehirlenmesi' paylaşımına ilişkin açıklama yayınladı.
12.04.2022 TBL
LeBron James'in Fenerbahçe paylaşımı olay yarattı!
LeBron James'in Fenerbahçe paylaşımı olay yarattı! NBA yıldızı Lebron James, Euroleague Woman Final Four'da finale yükselen Fenerbahçe Safiport ve Kayla McBride'ı tebrik etti.
9.04.2022 THY Euroleague
Fenerbahçe Safiport, Euroleague Women'da finale yükseldi!
Fenerbahçe Safiport, Euroleague Women'da finale yükseldi! Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımı, Euroleague Women Final Four organizasyonunda USK Prag'ı 74-83 mağlup etti. Sarı-lacivertliler, finalde Sopron Basket'in rakibi oldu.
8.04.2022 THY Euroleague
Bir sponsorluk anlaşması da Galatasaray'dan
Bir sponsorluk anlaşması da Galatasaray'dan Maddi kaynak yaratmak için arayışlarını sürdüren Galatasaray'da, kripto satış platformu GAMI World ile sponsorluk sözleşmesi imzalandı.
16.03.2022 Galatasaray
Beşiktaş'ta istifa! 'Görevimden ayrılmış bulunuyorum'
Beşiktaş'ta istifa! 'Görevimden ayrılmış bulunuyorum' Yaşamadığımız sakatlık, hastalık ve talihsizlik kalmadı diyerek istifasını duyuran tecrübeli antrenör Beşiktaş'tan ayrıldığını açıkladı.
28.11.2021 Beşiktaş
Ekrem Memnun, MisliTV'ye konuk oldu: "Melo Trimble için riskleri dibine kadar aldım..."
Ekrem Memnun, MisliTV'ye konuk oldu: "Melo Trimble için riskleri dibine kadar aldım..." Galatasaray NEF Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, MisliTV'de Gökhan German ve Nazlıcan Elestekin'in sorularını yanıtladı.
16.11.2021 Basketbol
Glory Johnson resmen Beşiktaş'ta
Glory Johnson resmen Beşiktaş'ta Beşiktaş HDI Sigorta Kadın Basketbol Takımı, ABD asıllı Karadağlı oyuncu Glory Johnson'ı transfer etti.
16.11.2021 TBL
Bikem Kanık kimdir? Galatasaray Başkan Yardımcısı Bikem Kanık’ın biyografisi!
Bikem Kanık kimdir? Galatasaray Başkan Yardımcısı Bikem Kanık’ın biyografisi! Galatasaray Başkan Yardımcısı Bikem Kanık, UEFA Avrupa Ligi'ndeki kura çekimi sonrasında açıklamalarda bulundu. Kanık, "Biz yeni ve başarıya aç oyunculardan oluşan bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Bu stratejimizde bir değişiklik olmayacak. Galatasaray'ın geleceğini garantiye almak için bu uygulamayı yapıyoruz" dedi. Açıklamanın ardından Bikem Kanık hakkında yapılan aramalar arttı. Peki Bikem Kanık kimdir?
27.08.2021 Gündem
OGM, "Ormanspor" iddialarını yalanladı
OGM, "Ormanspor" iddialarını yalanladı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), Genel Müdürlüğün bütçesinden Ormanspor Kulübü'ne 40 milyon TL kaynak aktarıldığı iddiasını yalanladı.
9.08.2021 Gündem
Kadın basketbolunda da şampiyon ABD!
Kadın basketbolunda da şampiyon ABD! Kadın basketbolunda ABD, finalde Japonya'yı 90-75 yenerek altın madalya aldı. ABD, üst üste 7. kez altın madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Galatasaray'da 6 pozitif vaka daha! Toplam 13 oldu...
Galatasaray'da 6 pozitif vaka daha! Toplam 13 oldu... Galatasaray Kulübü, kadın basketbol takımında bugün yapılan testlerde 6 pozitif vaka daha çıktığını açıkladı.
4.04.2021 Galatasaray
Galatasaray'da 5 oyuncunun testi pozitif!
Galatasaray'da 5 oyuncunun testi pozitif! Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda 5 oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı.
2.04.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Basketbol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın basketbol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.