Gazete Vatan Logo
Futbol Bursa mahkemeye gitti

Bursa mahkemeye gitti

Yeşil-beyazlıların başkanı İbrahim Yazıcı UEFA ve TFF’ye dava açıp haklarını arayacaklarını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off’unda Belçika temsilcisi Anderlecht’e elenerek Avrupa’ya veda eden Bursaspor’da başkan İbrahim Yazıcı hem TFF’yi hem de UEFA’yı mahkemeye verdi. Yazıcı, “UEFA F.Bahçe yerine Trabzon’u Ş.Ligi’ne gönderdi. Biz de 3. olduk aynı uygulama neden bize yapılmıyor? Bursa maddi ve manevi olarak mağdur duruma düşüyor. Biz de Bursa’nın haklarını korumak için TFF ve UEFA’yı mahkemeye verdik. Bunu yapmazsak camiaya ne deriz? Bu işin peşindeyiz” dedi.

Basser artık imzaya yakın

İBRAHİM Kaş’ı Mersin İY’ye kiralayan Bursa, Nancy’nin Faslı sağbeki M.Chretian Basser’in transferini bitirmek üzere. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın ısrarla kadroya katmak istediği Basser için Fransız ekibiyle yapılan görüşmelerde önemli mesafe alındığı ve transferin önümüzdeki günlerde netleşeceği bildirildi.

AYRICA yeşil-beyazlıarın gözden çıkardığı genç forveti Sercan Yıldırım için 4.5 milyon Euro istediği ve Beşiktaş’la beraber Ukrayna’nın dev ekibi Dinamo Kiev’in de 21 yaşındaki santrforu kadrosuna katmak için yoğun çaba sarfettiği öğrenildi.

Marsel İlhan ABD’de ana tabloda

TÜRK tenisçi Marsel İlhan, ABD Açık Tenis Turnuvası’nda ana toblaya kaldı. 3. eleme turunda Milli raket, Slovak tenisçi Lukas, Lack’ı 2-0’la geçip ana tabloya kalma başarısını gösterdi. Maça hızlı başlayan Marsel, ilk seti 6-3’le lehine kapattı. 2. sette konsantrasyonunu kaybetmeyen Marsel seti 6-2, maçı 2-0 kazandı.

Atletizm zamanı

13. Dünya Atletizm Şampiyonası bugün Güney Kore’nin Daegu kentinde başlıyor. Daegu Stadı’nda yapılacak şampiyona, TSİ 13.00’te başlarken, yarışlarda 47 ayrı branşta, toplam 270 madalya dağıtılacak. Şampiyona’da Türkiye’yi 21 atlet temsil edecek.

Arda forma peşinde

ATLETİCO Madrid’e transferinden sonra dün ilk kez yeni takımıyla birlikte idmana çıkan Arda Turan
8’er kişiden yapılan maça katıldı. Kulüpten gelen açıklamada ise, “Sağ bacak üst adalelerindeki sakatlığı atlatan Arda, pazar günü Osasuna maçının kadrosuna alınabilir” ifadeleri yer aldı.

LÖW, İLKAY’I kadroya almadı

ALMANYA Teknik Direktörü Joachim Löw, Dortmund’lu İlkay Gündoğan’ı, Avusturya’ya karşı oynayacakları maçta kadroya almadı. Löw, İlkay’ı Almanya’nın Brezilya’ya karşı oynadığı hazırlık maçında kadroya dahil etmiş, ancak Türk asıllı oyuncuya maçta forma şansı vermemişti.

Şahin: 2 futbolcuyla transferi kapatacağız

KARDEMİR Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, prensipte anlaştıkları 2 futbolcuyla sözleşme imzalayıp transferi kapatmak istediklerini belirtti. Şahin, “Prensipte anlaştığımız 2 futbolcuyla sözleşme imzalayarak transferi kapatacağız. İlhan Parlak ve Ali Kuçik ile görüşmelerimiz sürüyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı