Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Bu Sultanlar bir harika

Bu Sultanlar bir harika

Son Avrupa şampiyonu Rusya’yı 5 set sonunda geçen Türkiye, A Grubu’nu 3’te 3’le bitirdi. 26 sayı üreten Neriman, ay-yıldızlıları galibiyete götüren isim oldu

Bu Sultanlar bir harika

DÜNYA Grand Prix A Grubu 3. maçında Türkiye, son Avrupa şampiyonu Rusya’yı 3-2 (25-23, 29-27, 14-25, 18-25, 15-10) yenip 3’te 3 yaptı ve A Grubu’nu 7 puanla lider bitirdi. Başkent Voleybol Salonu’ndaki mücadelede Ay-yıldızlılarda Neriman 26, Gözde 16 ve Kübra 13 sayıyla galibiyeti getiren isimler olurken Rusya’da ise Podskalnaya 15, Pasynkova ise 13 sayı üretti.

SAKATLIĞI bulunan Neslihan, Naz, Eda ve hatta ilk oynanan Japonya maçının sonunda omzundan sakatlanan Seda’dan yoksun bir kadroyla bu başarıya ulaştı Filenin Sultanları.

İNANCIMIZ TAM

Bu genç kadroyla dünya devleri Japonya, ABD ve Rusya’yı üst üste deviren Türkiye Japonya’da yapılacak final grubuna kalmak için de dev bir adım attı.

BU hafta sonu Almanya, Sırbistan ve Dominik’yle yine bizim ev sahipliğimizde karşılaşacağız. Buradan da çıkartacağımız 3 galibiyet işimizi oldukça kolaylaştırır. 3 dünya devini de yenen ay-yıldızlıların bunu başaracağına inancımız tam. Bu 3 maçlık galibiyet serisinde emeği geçen herkesi tek tek tebrik etmek gerekiyor. Çünkü bunu fazlasıyla hak ettiler.

Haberin Devamı