Gazete Vatan Logo
Futbol 'Ben kulüp aramıyorum'

'Ben kulüp aramıyorum'

Inter-Sampdoria maçını izlemek için İtalya'da bulunan Jose Mourinho, önemli açıklamalarda bulundu.

'Ben kulüp aramıyorum'

Haftasonu oynanacak Inter-Sampdoria maçını San Siro'da izleyecek olan Jose Mourinho, Milano ziyaretinin bir günlük olduğunu söyledi.

Basında çıkan Mancini'nin yerine Inter'in başına geçeceği yönündeki haberleri doğru olmadığını belirten Mourinho; "Ben kulüp aramıyorum, beni arayan kulüpler. Milano'ya Moratti'nin daveti üzerine bir günlüğüne geldim. Moratti Ailesi'yle güzel bir yemek yiyeceğiz ve sonra Sampdoria maçını izleyeceğiz. Benim için yeniden San Siro'da olmak duygusal olacak." sözlerini kullandı.

"MANCINI PROJESİNİ DESTEKLİYORUM"

Inter'in Roberto Mancini ve Erick Thohir ile devam etmesi gerektiğini söyleyen Portekizli çalıştırıcı; "Bu projeyi tamamen destekliyorum. Hocanın ve başkanın uyum içerisinde çalışması önemli. Umarım Inter eski günlerdeki gibi gülümsemeye başlar. Bunu çok isterim." dedi.

"AYNI TUTKUYLA DÖNECEĞİM"

Gelecek sezon hangi kulübü çalıştıracağı yönündeki soruya Mourinho; "Gerçekten bilmiyorum ama kesin olan bir şey var; ben futbola aşığım. Döndüğüm zaman aynı tutkuyla saha kenarında olacağım. Şu anda her kulüp ve her hocaya saygım var. Dediğim gibi ben kulüp aramıyorum. Beni arayan kulüpler..." sözleriyle yanıtladı.

Haberin Devamı

(Sporx)