Gazete Vatan Logo
THY Euroleague 'Ben her iki takımın da bu kadar kötü şut atacağını düşünmezdim'

'Ben her iki takımın da bu kadar kötü şut atacağını düşünmezdim'

THY EuroLeague şampiyonluğundan sonra açıklamalarda bulunan Chris Singleton, James Anderson ve Elijah Bryant özellikle iki takımın kullandığı 'şut' itirafında bulundular.

'Ben her iki takımın da bu kadar kötü şut atacağını düşünmezdim'

Anadolu Efes'te Chris Singleton, THY EuroLeague'de şampiyonluğun kazanılmasının ardından açıklama yaptı.

"Her şampiyonluk güzeldir. Aileler, arkadaşlar, taraftarlar onların önünde bu şampiyonluğu kazanmak ayrıca güzeldi." sözlerini kullanan Singleton, "Ben maça gelirken düşüncem, kilit nokta üç sayıyı korumaktı. Ben her iki takımın da bu kadar kötü şut atacağını düşünmezdim. Güzel bir maç olmadı ama savaştık, kazandık." dedi.

"Micic ve Tibor harika oynadılar. Micic bizim liderimiz. Biz de elimizden geldiğince ona yardımcı olmaya çalışıyoruz." açıklamasını yapan 32 yaşındaki yıldız, "İkinci yarıda tempoyu biraz artırdık. Real Madrid'i durdurduk ve maçı kazandık." değerlendirmesini yaptı.

Anadolu Efes'in önemli isimlerinden James Anderson, THY EuroLeague'deki şampiyonluk sonrası konuştu.

"Bu bir savaştı. Çok yakın geçen bir maçtı. Her an savaşmayı sürdürdük ve kazandık." diyen Birleşik Amerikalı yıldız, "Biz birbirimize inanıyoruz, güveniyoruz ve bir şekilde kazanmanın yolunu buluyoruz. Üst üste üçüncü kez final oynuyoruz. Çok iniş çıkış yaşadık sezon içinde ama biz birbirimize inanmaktan hiç vazgeçmedik." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Anadolu Efes'in THY EuroLague'de şampiyonluğa ulaşmasının ardından Elijah Bryant açıklamalarda bulundu.

Bryant, "Savunma her zaman şampiyonluk getirir. Bugün de bunu gerçekleştirdik. Real Madrid'i durdurduk." dedi.

27 yaşındaki basketbolcu ayrıca, "Gerçekten büyük bir tecrübe oldu bu final. Ergin Ataman Hoca bize kenardan sürekli güzel ve büyük bir enerji verdi." sözlerini kullandı.