Gazete Vatan Logo
Futbol Başkan patlama noktasında!

Başkan patlama noktasında!

F.Bahçe’de eleştirilen Aziz Yıldırım’a yakın dostları sahip çıktı:

“F.Bahçe’yi dünya kulübü yapmak için gece gündüz çalışıyor, buna karşın haksız eleştiriliyor.”

F.BAHÇE camiasında son dönemlerde icraatlarından dolayı eleştirilen başkan Aziz Yıldırım’ın durumunu yakın dostları anlattı. Sarı-lacivertli kulübü kurumsallaşmadan, tesisleşmeye kadar bir çok anlamda çağdaş hale getirmek için büyük uğraş veren başkana yapılan eleştirilerin haksızlığına değinen yakınları şunları söyledi: “Sayın Aziz Yıldırım takımın genel yapısını düzeltmek, bütçeyi arttırmak ve dünya kulübü yapmak için gece gündüz çalışıyor. Bu tempoya ek olarak bir de kulüpler birliği başkanlığı yapıyor. Orada da Türk kulüplerine gelir elde ettirebilmek ve çıtayı yukarı taşımaya uğraşıyor. Fakat Yıldırım’ı kimse anlamıyor. Vurun abalıya durumuna getirildi. Bunca tesis, bunca başarı, bunca bütçe hiçe sayılıyor. Artık bu yaşananlardan sonra patlama noktasına geldi, aman dikkat.”



‘DAHA NE YAPSIN Kİ!’

TUNCAY’IN elden kaçması, Aurelio’nun takımda tutulamaması, yeni yapılan transferler, taraftarla barışmış Zico’nun gönderilmesi ve 70 yaşındaki Aragones’in getirilmesi, Emre’nin sakatlığının bilinerek alınması, 33 yaşındaki Jasico transferi, Appiah olayı, taraftar ile yaşanan gerginliklek konusunda Yıldırım’ın hedef gösterilmesine isyan eden yakın çevresi “Yıldırım daha ne yapsın?” diyerek tabloyu özetliyor: “Aziz Yıldırım 10 yıl süren başkanlığı sürecinde gecesini gündüzüne kattı çalıştı. Ancak küçük detaylar hep eleştri konusu oldu. Soyunma odasına iniyor, ‘neden iniyor’ diye eleştiriliyor. İnmiyor hesap sormadığı için eleştiriliyor
TRANSFERİ kendisi yapıyor ’niye hocaya bırakmadın’ diyorlar. Bu kez teknik direktörün dediğini yapıyor, ve onun listesindeki oyuncularını alıyor. Kimse beğenmiyor. Hem 33 yaşındaki oyuncu sakat hem de niye alındı diyorlar.
BAŞKAN takım kötü giderken yanlışlar olunca futbolcularla konuşuyor, onlara baba şevkati gösteriyor. Bu sefer hocayı hiçe sayıyor diyorlar. Futbolcularla konuşmuyor, muhatap olmuyor diyip eleştiriyorlar. Takımın durumu iyi ya da kötüyken hocayla konuşuyor durum değerlendirmesi yapıyor, takımda bir oyuncunun yeri değiştirilince hemen yakıştırıyorlar: Azizsilin oldu. Görüşmezse, ipleri hocanın eline verdi diyorlar.”

Haberin Devamı