Gazete Vatan Logo
Galatasaray Balçova'da Yaşam Aslan'a güzel

Balçova'da Yaşam Aslan'a güzel

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu ikinci maçında bugün deplasmanda 3. Lig 3. Grup takımlarından FBM Makina Balçova Yaşamspor ile karşı karşıya geldi.

Balçova'da Yaşam Aslan'a güzel

G.SARAY, Türkiye Kupası 2. maçını rahat kazandı: 9-1. 3. Lig’den rakibine karşı Hamza hoca az forma şansı bulan isimlerden bir takım kurmuştu. 4-2-3-1 sistemini değiştirmeyen Hamza hoca, asıl değişikliği birçok isimi farklı pozisyonlarda oynatarak yapmıştı.

VAYSEL stoperde, Olcan orta saha göbekte, Tarık ise sağ açıkta başladı maça. Hem bir arada oynamaya çok alışkın olmayan, hem de alışkın olmadıkları mevkilerde oynayan sarı-kırmızılılar 90 dakikaya bocalayarak başladılar. Bu sırada da yedikleri golle kısa süreli bir şok yaşasalar da çok geçmeden maça ağırlıklarını koyarak farklı kazanmayı bildiler.

10’DA sağ çizgiden yapılan ortayı arka direkte Melik asiste çevirerek Balçova’yı öne geçirdi: 1-0. 27’de Olcan kazanılan serbest vuruşu içeri kesti. Kaleciden önce kafayı vuran Pandev skoru eşitledi: 1-1. 32’de Yasin’in kazandırdığı penaltıyı Hamit gole çevirdi: 2-1. 40’da Pandev bir kez daha sahneye çıktı. Ceza sahası içinde 3 kişi geçerek yaptığı vuruşla topu ağlara yolladı: 3-1.

PERDEYİ YEKTA KAPATTI

Haberin Devamı

BU golden sadece bir dakika sonra Yasin soldan ortasına Olcan gelişine voleyi vurarak harika bir gole imza attı: 4-1. 45’de sol çizgiden yine Yasin adrese teslim ortasını bu defa Pandev kafa vuruşuyla asiste çevirdi: 5-1.

U21’DE gösterdiği performansla bütün G.Saray’ın taraftarlarının A takımda neler yapacağını merak ettikleri Sinan Gümüş oyuna girdikten birkaç dakika sonra müthiş bir gole imza attı. 62’de Yasin’le verkaç yaparak ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruşla topu çataldan ağlarla yolladı: 6-1. 80’de karambolden önünde kalan topu Yekta kafayla ağlara yolladı: 7-1. 81’de sahneye çıkan Olcan oldu: 8-1. Perdeyi kapatan ise 90’da Yekta oldu: 9-1.