Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Aykut Kocaman'ın prensi geliyor!

Aykut Kocaman'ın prensi geliyor!

Aykut Kocaman’ın, “Oyun sistemimize tam olarak uyuyor. Mutlaka onu almalıyız” yönünde görüş belirtmesi sonrası yönetim her türlü fedakârlığı yaptı. İspanyol golcünün transferinde de mutlu sona çok yakın.

Aykut Kocaman'ın prensi geliyor!

Fenerbahçe’nin forvet adayları arasında birçok önemli isim yer alıyordu. Ancak Aykut Kocaman, başından beri bir oyuncunun üzerinde durdu: Lucas Perez... İlk etapta Perez’in, “Ülkeme döneceğim” açıklaması işleri zorlaştırdı. Ancak Kocaman’ın, “Yeni sezonda oynatmak istediğim sisteme en uygun forvet Lucas Perez. Savaşçı bir takım oluşturuyoruz ve Perez, mücadeleci yapısıyla takımımızın önemli bir parçası olacaktır. Eğer alabilirsek, her yönüyle bize büyük katkı sağlar” sözleriyle yıldız futbolcuda ısrarcı olması, yönetimin seferberlik ilan etmesine neden oldu.

Dünya Kupası kozu

Bir yandan Perez’in Arsenal ile olan durumu yakından takip edildi. Diğer yandan menaceri Novelle ile görüşmeler yapılarak, “Eğer bize gelirse, takımın en önemli parçası olacak. Hocamız onu çok istiyor” mesajı iletildi. Bu mesaj, 29 yaşındaki golcünün ikna edilmesinde büyük rol oynadı. 2018 Dünya Kupası’nda İspanya’nın kadrosunda yer alma hayali kuran Lucas Perez, kendisini bu kadar çok isteyen bir teknik adamla çalışmak için teklife ‘Evet’ dedi. Aykut Kocaman’ın ısrarı sonrası, İspanyol yıldızın yeni sezonda Sarı- Lacivertli formayı giymesi yolunda artık ufak pürüzler kaldı.

Haberin Devamı

(Fanatik)