Lucas Perez

Lucas Perez

Son dakika lucas perez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lucas perez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lucas perez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lucas Perez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lucas perez gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 lucas perez haberi bulunmuştur. Tüm lucas perez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meksika’da araç hırsızı yakılarak öldürüldü
Meksika’da araç hırsızı yakılarak öldürüldü Meksika’da araç hırsızlığı çetesi üyesi olduğu ve 1 kişiyi öldürdüğü iddia edilen şahıs yakılarak öldürüldü. Yetkililer cinayet kapsamında soruşturma başlattı.
30.12.2022 Dünya
Deportivo Alaves 1 - 2 Real Madrid
Deportivo Alaves 1 - 2 Real Madrid La Liga'da 14. haftaya lider olarak başlayan Real Madrid, 13. sıradaki Deportivo Alaves'e konuk oldu.
30.11.2019 Futbol
Büyük şok! Fabri ve Çağlar...
Büyük şok! Fabri ve Çağlar... Beşiktaş'tan 6 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Fulham'ın yolunu tutan Fabri, Ada'da geçtiğimiz yaz yapılan en kötü transferler listesine girdi.
29.12.2018 İngiltere
Emre Çolak için sürpriz karar!
Emre Çolak için sürpriz karar! Seneye 2. Lig'de mücadele edecek olan Deportivo La Coruna, aralarında Emre Çolak'ın bulunduğu önemli isimleri kadroda tutmayı planlıyor.
2.05.2018 İspanya
Milli yıldıza büyük şok! Küme düştü...
Milli yıldıza büyük şok! Küme düştü... İspanya La Liga'de Barcelona'nın şampiyonluğunu ilan ettiği maçta Katalanlara 4-2 yenilen Emre Çolak'ın takımı Deportivo, küme düştü.
30.04.2018 İspanya
Barça namağlup şampiyon oldu!
Barça namağlup şampiyon oldu! Barcelona, Deportivo'yu 4-2 mağlup ederek son 10 sezonda 7, La Liga'da 25. şampiyonluğunu ilan etti. Barça, 36 maçta; 26 galibiyet, 8 beraberlik, 0 yenilgi aldı.
29.04.2018 İspanya
Fenerbahçe için gelmişti Beşiktaş'a önerildi!
Fenerbahçe için gelmişti Beşiktaş'a önerildi! Yaz döneminde Fenerbahçe'nin gündeminde olan Lucas Perez'in Beşiktaş'a önerildiği ortaya çıktı.
27.03.2018 Beşiktaş
Deportivo'dan müthiş dönüş!
Deportivo'dan müthiş dönüş! Emre Çolak'ın formasını giydiği Deportivo La Coruna, 1-0 geriye düştüğü maçta ağırladığı Getafe'yi 2-1 mağlup etti
30.09.2017 İspanya
Santiago Bernabeu'da kabus! Rekor başka bahara kaldı
Santiago Bernabeu'da kabus! Rekor başka bahara kaldı Real Madrid, sahasında Real Betis'e Sanabria'nın 90+4'te attığı golle 1-0 mağlup oldu ve dünya rekorunu kırmayı başaramadı.
20.09.2017 İspanya
Transfer defteri kapandı gibi
Transfer defteri kapandı gibi Josef de Souza takımda kalınca yönetimin tüm planları alt üst oldu.
1.09.2017 Fenerbahçe
Lucas Perez, Deportivo La Coruna'da
Lucas Perez, Deportivo La Coruna'da İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Deportivo La Coruna, golcü futbolcu Lucas Perez Martinez'i bir yıllığına kiraladı.
31.08.2017 İspanya
Lucas Perez'in yeni adresi belli oldu
Lucas Perez'in yeni adresi belli oldu Soldado transferinden önce Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Lucas Perez, Deportivo yolcusu.
18.08.2017 Fenerbahçe
Soldado imzaya kaldı
Soldado imzaya kaldı İspanya’ya çıkarma yapan F.Bahçe Genel Sekreteri Uslu, Villarreal’in golcüsüyle anlaşma sağladı.
8.08.2017 Fenerbahçe
Aykut Kocaman'ın prensi geliyor!
Aykut Kocaman'ın prensi geliyor! Aykut Kocaman’ın, “Oyun sistemimize tam olarak uyuyor. Mutlaka onu almalıyız” yönünde görüş belirtmesi sonrası yönetim her türlü fedakârlığı yaptı. İspanyol golcünün transferinde de mutlu sona çok yakın.
8.08.2017 Fenerbahçe
2 golcü, 1 orta saha, 1 savunma...
2 golcü, 1 orta saha, 1 savunma... İşte Başkan Yıldırım’ın müjdelediği o 4 transfer...
6.08.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de forvet harekatı!
Fenerbahçe'de forvet harekatı! Kanarya, kadrosuna mutlaka bir golcü katmak istiyor. Adaylar Arsenal’den Lucas Perez ile Anderlecht’ten Lukasz Teodorczyk. İki oyuncunun da kulüpleriyle pazarlıklar tüm hızıyla sürüyor. Fener, bir an önce mutlu sona ulaşmayı hedefliyor.
6.08.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye İtalya'dan stoper!
Fenerbahçe'ye İtalya'dan stoper! Menajerler tarafından önerilen Gustavo Gomez için sarı-lacivertliler, kiralık opsiyonunu önde tutuyor. Milan ise “Belki bonservisiyle alan olur” diye Paraguaylı için beklemede
2.08.2017 Fenerbahçe
Perez'e 4 gün süre!
Perez'e 4 gün süre! Sarı-lacivertliler, 20 milyon Euro’ya gittiği Arsenal’de aradığını bulamayan başarılı forvete “Transfer için bekleyecek sabrımız kalmadı” şeklinde haber yolladı.
1.08.2017 Fenerbahçe
'Lucas Perez, Fenerbahçe'de oynar'
'Lucas Perez, Fenerbahçe'de oynar' Forvet arayışlarını sürdüren Sarı- Lacivertliler’e yıldız futbolcudan olumlu haber geldi. Daha önce, “Perez, İspanya’ya dönecek” diyen menajer Lovelle, konuştu: Fenerbahçe’yle görüşüyoruz. Bizim için ciddi bir seçenek.
1.08.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe forvet arıyor
Fenerbahçe forvet arıyor Fenerbahçe’nin elindeki tek forvet Van Persie de sakatlanınca golcü transferi aciliyet kazandı. Moussa Sow’u bitirmeye çalışan yönetim, diğer adaylar için de gaza bastı.
27.07.2017 Fenerbahçe
Lucas Lima'dan flaş istek!
Lucas Lima'dan flaş istek! Kariyerine Avrupa’da devam etmek isteyen ve Santos’un nikah tazeleme teklifini reddeden 27 yaşındaki 10 numara, sarı-lacivertlilerden süre istedi
24.07.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe forvetini arıyor!
Fenerbahçe forvetini arıyor! Forvet transferi, 3. ön eleme turuna yetişmedi. Yönetim, golcü işini daha da geciktirmemek için vites yükseltti. Gündemde birçok aday olsa da listenin ilk sırasında onlar var...
24.07.2017 Fenerbahçe
Sıra geldi golcüye
Sıra geldi golcüye Listenin ilk sırasındaki Perez için tüm şartlar zorlanacak
23.07.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye müjde! Ahmet Bulut devrede...
Fenerbahçe'ye müjde! Ahmet Bulut devrede... Sarı-lacivertli yönetimin tam yetki verdiği menajer Ahmet Bulut, Lucas Perez ve Gabigol için İngiltere’ye gitti. Teknik heyetin, merkez forvette görev yapmaya yatkın olması nedeniyle Perez’e daha sıcak baktığı belirtildi
22.07.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin golcü planı hazır! 21 Temmuz...
Fenerbahçe'nin golcü planı hazır! 21 Temmuz... Wilfried Bony'i kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'de, Fildişili santrforun alternatifinin Lucas Perez olduğu öğrenildi
16.07.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Lucas Perez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lucas perez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.