Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ataman istedi Cimbom bitiriyor!

Ataman istedi Cimbom bitiriyor!

F.Bahçe'ye karşı rekor kırmıştı...

Ataman istedi Cimbom bitiriyor!

Galatasaray basketbolda küçülmeme kararı aldıktan sonra Carlos Arroyo'nun yanına 'uçan' bir guard transfer etme kararı aldı. İlk aday Bobby Brown.

Galatasaray potada hareketli günler geçiriyor. Önce küçülmeme kararı alındı. Sonra bütçe revize edildi. Şimdi de transfer çalışmalara başladı. Galatasaray'da hedef seneye final four. Geçtiğimiz yılı TOP 8 oynayarak geçiren Galatasaray şimdi daha yukarıları hedefliyor.

İlk etapta Ergin Ataman Carlos Arroyo'nun verimini arttırabilmek için hem 1 hem de 2 numara oynayabilen bir kısa yabancı talep etti. Atamam geçen sezon başında 'Arroyo olmazsa Brown'u istiyorum" demişti. Arroyo olunca da transferden vazgeçilmişti.

Bu sezon ise planları değiştirdi. İkisini birlikte oynatmayı planlıyor. Geçtiğimiz yılı Çin'de geçiren oyuncu ile görüşmeler başladı. Brown iki sezon önce Siena formasıyla Fenerbahçe'ye karşı İstanbul'da 41 sayı 7 asistlik performansla Euroleague kariyer rekoru kırmıştı.

1984 doğumlu oyuncu 1.88 m boyunda. Bir ve iki numara oynayabiliyor. Daha önce sırasıyla NBA'de Sacremento, Mennesota, New Orleans, LA clippers, Avrupa'da ise Asseco, Aris, EWE Basket, Siena formayarı giydi. Geçen sezon da Çin'de oynadı. (3puan.com)

Haberin Devamı