Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan'ın son gözdesi Zivkovic

Aslan'ın son gözdesi Zivkovic

G.Saray'ın Teknik Direktörü Mustafa Denizli, transfer listesinin ilk sırasına Sırp yıldız adayını aldı.

Aslan'ın son gözdesi Zivkovic

Cimbom, sağ ve sol açıkta oynayabilen Partizan’ın 19 yaşındaki futbolcusu için girişimlere başladı. Yarım sezonda 12 gol, 8 asistle oynayan Zivkovic yeteneğiyle büyülüyor

ARA transfer döneminde ilk icraatını Ryan Donk’u alarak gerçekleştiren G.Saray, transfer harekâtını sürdürüyor... Ön libero problemini çözen sarı-kırmızılılar, şimdi öncelikle sağ bek, santrfor ve ofansif bir kanat oyuncusu renklerine bağlamak adına çalışmalar yapıyor.

ASLAN, teknik direktör Mustafa Denizli’nin isteğiyle hem sağ hem de sol açıkta oynayabilen Partizan’ın Sırp yıldız adayı Andrija Zivkovic’i listesi-nin ilk sırasına yazdı. Yönetim, 19 yaşındaki futbolcuyu transfer edebilmek amacıyla hem oyuncu hem de Partizan kulübü yetkilileriyle temasa da geçti.

PARTIZAN altyapısında yetişen Zivkovic, 2013-14 sezonundan beri A Takım kadrosunda bulunuyor. Yeteneğiyle Avrupa devlerinin de dikkatini çeken genç futbolcu, kariyerinin en parlak dönemini bu sezon yaşıyor. 2015-16’nın geride kalan bölümünde 27 karşılaşmada görev yapan Zivkovic, 12 gol attı ve ayrıca 8 de asist yaptı.

Haberin Devamı

Takımın en değerli oyuncusu

KULÜBÜYLE sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan 1.70 boyundaki solak futbolcu, genelde sağ açıkta görev yapıyor ve Arjen Robben gibi daha çok kenara değil, içeri doğru yaptığı driplinglerle kaleye şut atmayı seviyor. Hızı, sol ayağına hakimiyeti ve bunun yanında sağ ayağını da kullanabilmesiyle dikkat çeken Zivkovic, Partizan’ın en değerli oyuncusu konumunda. Sarı-kırmızılıların uzun süre listesinde tuttuğu ve transferi için yoğun çaba sarfettiği Oussama Tanna-ne’den vazgeçmesinin nedeni de Zivkovic’in kalitesi ve yüksek potansiyeli.