Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Arda Güler Milli Takımda mı, U21 Milli Takım kadrosunda var mı? Arda Güler’in nesi var, neden kadro dışı kaldı?

Arda Güler Milli Takımda mı, U21 Milli Takım kadrosunda var mı? Arda Güler’in nesi var, neden kadro dışı kaldı?

Arda Güler Milli Takımda mı, U21 Milli Takım kadrosunda var mı? Gürcistan ile yarın İstanbul’da hazırlık maçında karşılaşacak olan Ümit Milli Takım’da Arda Güler, aday kadrodan çıkarıldı. Peki, Arda Güler’in nesi var, neden kadro dışı kaldı?

Arda Güler Milli Takımda mı, U21 Milli Takım kadrosunda var mı? Arda Güler’in nesi var, neden kadro dışı kaldı?

Fenerbahçe 'nin ve Türk futbolunun en önemli yıldız adaylarından biri olan Arda Güler, Ümit Milli Takım kadrosundan çıkartıldı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden konuyla ilgili açıklama yapıldı. Peki, Arda Güler’in nesi var, neden kadro dışı kaldı?

Arda Güler Milli Takımda mı?

Ümit Milli Takımımızın Gürcistan ile oynayacağı özel maçın aday kadrosundan çıkarıldı.

Arda Güler’in nesi var, neden kadro dışı kaldı?

TFF’nin resmi sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Ümit Milli Takımımızda Arda Güler, 25 Eylül 2022 tarihinde gece başlayan karın ağrısı, bulantı ve kusma yakınmaları nedeniyle acil koşullarda ilgili hastaneye götürülmüş, burada yapılan tetkikler ve tıbbi değerlendirme sonucunda viral gastroenterit tanısıyla tedavisine başlanmıştır.

"Kadrodan çıkarıldı"

Önerilen tedavi çerçevesinde üç gün süre ile istirahat ve destekleyici tıbbi uygulamalar planlanarak Ümit Milli Takımımızın Gürcistan ile oynayacağı özel maçın aday kadrosundan çıkarılmıştır" denildi.

Haberin Devamı