Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Alış yok satış var!

Alış yok satış var!

Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş'ın bu sezon transferde izlediği politika çok net:

Alış yok satış var!

Başkan Orman kadroya takviye yapmadan önce kiradan dönen Boyko, Franco, Milosevic, G.Töre ve Pektemek’in yanı sıra Aras ile müzmin sakat Veli’yi de gönderip 15 milyon Euro’luk masraftan kurtulmak istiyor.

G.SARAY kadrosunu Gomis, Belhanda ve Maicon’la, F.Bahçe ise Valbuena, Dirar ve Mehmet Ekici ile güçlendirirken Beşiktaş’ın hâlâ transferde hamle yapmaması taraftarı düşündürüyor. Siyah-beyazlı yönetim acele etmeyip transferde nokta atışı yapmaya çalışırken sportif başarı kadar mali dengelere de önem veren başkan Fikret Orman’ın planı ortaya çıktı.
BEŞİKTAŞ’IN şu an için önceliği kesinlikle yeni oyuncu almak değil, kadrodaki şişkinlik ve maddi yükten kurtulmak. Boyko, Pedro Franco, Milosevic, Veli Kavlak, Aras Özbiliz, Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek gibi kiradan ya da sakatlıktan dönen isimler elden çıkarılmak isteniyor.
HATTA bunların yanı sıra Lyon’un nabız yokladığı Marcelo ve son günlerde takımdan ayrılabileceği konuşulan Andreas Beck bile uygun bir teklif gelmesi halinde gönderilebilir.
MARCELO&BECK DE GöNDERİLEBİLİR...
GEÇEN sezonu Malaga’da sadece 5 maç oynayabilen Boyko, üst üste 2 sezon Hannover ve Darmstadt’a kiralanıp her iki sezonda da son sırada küme düşen Milosevic, Millonarios’un bonservisini almak istemediği Franco, sakatlıklar yüzünden son 2 sezonda sadece 8 maça çıkan Veli, Şenol Güneş’in gözüne giremeyen Aras, West ham’da aradığını sulamadığı gibi ağır bir de sakatlık geçiren G.Töre ve Başakşehir’de iyi bir sezon geçirmesine rağmen Beşiktaş’ta kalması zor görünen M.Pektemek’i bir an önce göndermek isteyen yönetimin önceliği transfer yapmaktan daha çok bu 7 ismin 15 milyon Euro’yu bulan masrafından kurtulmak.

Haberin Devamı