Gazete Vatan Logo
Süper Lig 10 puanlık fark kapanır mı?

10 puanlık fark kapanır mı?

F.Bahçe'nin G.Saray'ın 10 puan önüne geçmesini, spor otoriteleri böyle yorumladı:

10 puanlık fark kapanır mı?

Usta kalemler Süper Lig'in nabzını tuttu. Ortak görüş farkın kapanabileceği yönünde... İşte spor basınının usta isimlerinin Süper Lig yorumları;

Gürcan Bilgiç-SABAH:

Nasıl açıldıysa öyle kapanır


"..Herkesin baskı olduğu 90 dakikanın galibiyetle kapanması, puan farkının 10'a çıkması, kalan haftaların tahminlerinde daha da artacağının sinyallerinin gelmesi, maçın analizidir aslında.. Ya da "Nasıl açıldıysa öyle kapanır" diyenler için "Nasıl açıldıysa daha da açılır" diyebilenlerin manifestosudur..

Rıdvan Dilmen-SABAH:

Yolu yarıladılar


"..Kazanırsa rakiplerinin puan kaybettiği haftada 11 puan birden alacaktı F.Bahçe.. Trabzon, G.Saray, Beşiktaş ve Kasımpaşa 2'şerden 8 puan kaybetmişti çünkü.. F.Bahçe ilk yarıdakinden daha iyi bir takım olmuş Torku'yu yenerek şampiyonluk yarışında yarı yolu geçmiş oldu.."

Faik Çetiner-Habertürk:

Fark kapanır mı?

"..Dünkü maçtan sonra G.Saray'la puan farkı 10'a çıktı.. "Bu fark kapanır mı?" diyenlere bir not düşelim: F.Bahçe işi ciddiye alırsa lig çabuk biter.. Ama dün geceki gibi rehavet sürerse de her an her şey olabilir, haberiniz olsun.."

Sinan Engin-VATAN:

Hiç belli olmaz

"..F.Bahçe'nin 10 puanlık müthiş bir avantaj yakaladığı gerçek.. Ancak 16 haftalık boyu olan bir ligde, şimdiden bir takımı şampiyon ilan etmek gerçekçi değil.. Puan farkı kapanabilir de açılabilir de.. Kişisel fikrim F.Bahçe şampiyon olur, ama puan farkı böyle kalmaz.."

Şansal Büyüka-Milliyet:

Hayati bir adım attı


"..G.Saray'ın puan kaybettiği haftada F.Bahçe hayati bir galibiyete imza attı.. Açık konuşalım: Üstelik bu sezon kendi sahasında mağlubiyete en yakın olduğu maçı kazanarak şampiyonluk yolunda en önemli basamağı tırmandı.."

İlker Yasin-Hürriyet:

Yüzde 90 şampiyon


"..F.Bahçe için en yakın takipçisiyle aradaki puan farkını 10'a çıkarması; şampiyonluk yarışında dün akşamki gibi çok zorlanacağı karşılaşmalar oynayacak da olsa; F.Bahçe kazanmayı bildiği için, rakipleri ise bu konuda F.Bahçe kadar başarılı olamadığı için sarı-lacivertli ekip yüzde 90 şampiyonluğun en büyük adayıdır.."

Haberin Devamı