Gazete Vatan Logo

Opel’den orta sınıf cabrio

Opel, yeni motoru cabrio modeli Cascada’da kullandı

Opel’in yeni üstü açık modeli Cascada, ülkemize gelmek için gün sayıyor. Cabrio otomobil, Mayıs ayında satışa çıkacak. Cascada’da, Opel’in yeni motoru 1.6 SID Turbo ECOTEC motor ilk kez kullanılacak. Yeni nesil motor 170 beygir güç ve 280 Nm tork sağlıyor. Start-Stop sistemine sahip motorda 6 ileri otomatik şanzıman kullanılmış. Cascada’nın diğer motor seçeneği 165 beygir gücündeki 2.0 CDTI olacak. Dizel motorda da 6 ileri otomatik şanzıman yer alıyor.

Cabrio araçta, 50 km/s kadar hızlarda 17 saniyede açılıp kapanabilen kumaş tavan bulunuyor. Tavan kapalı iken 280 litre olan bagaj hacmi, kumaş tavan açıldığında 380 litreye çıkıyor. Sadece Cosmo donanım paketiyle Türkiye yollarına çıkacak Cascada 1.6 SID Turbo ECOTECH’in fiyatı 94 bin lira. Dizelin fiyatı ise 117 bin 500 lira.

Cascada’nın en yeni modelleri olduğunu belirten Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, “Cascada ile Opel artık açık hava düşkünlerine de hitap edecek. Orta sınıf üstü açık otomobilimizi ulaşılabilir bir fiyatla satacağız” dedi.

Haberin Devamı