Gazete Vatan Logo

Citroen Ami'nin buggy'si geliyor!

My Ami Buggy Concept, kapıları olmayan gövdesi ve çok sayıda özel aksesuarı yanında özel grafikleriyle de iddialı bir görünüm sunacak.

Citroen Ami'nin buggy'si geliyor!

My Ami Buggy Concept özgür bir tarza sahip, ancak gerçek hayata bağlı kalmaya devam ederek, hem eğlenceli hem işlevsel, hem de çevre dostu yapısıyla herkes için mobiliteyi teşvik ediyor. My Ami Buggy, ön ve arka koruma demirleri, jant kapakları, far ızgaraları, tamponları ve koruyucu çerçeveleriyle maceracı bir duruş ortaya 2/3 koyuyor. Yeniden şekillendirilen çamurluk ağızları ve kapıların alt kısmında silindir şeklindeki korumalarla görünüm daha da güçleniyor. Tavandaki port bagaj ve stepne konseptin maceracı ruhunu vurguluyor. Kanvas paneller, yolcu bölmesini kapatmak için fermuarlarla donatılmış. Bu pratik koruyucu perdeler çıkarılabiliyor, rulo şekilde sarılabiliyor ve özel saklama torbalarında koltukların arkasında saklanabiliyor.

Uyumlu reakler

Ön camın üzerindeki çıkıntı olumsuz hava koşullarında koruma sağlarken, güneş ışınlarına karşı gölge oluşturuyor. Geniş dişli çamur lastikleri ve mat altın rengi ofsetli jantlar tüm zeminlerde iyi yol tutuş ve artırılmış denge sunuyor.

 

Çekici renk ve malzemeler My Ami Buggy Concept; siyah, haki ve sarı olmak üzere üç renkten oluşuyor. Kamp ekipmanlarından ilham alan siyah renk, aracın işlevsel ve sağlam yapısını güçlendiriyor. Siyahın farklı tonları ile haki ve sitrik sarı olarak uygulanan gölge oyunları birbirini mükemmel şekilde tamamlarken, maceracı görünümü kuvvetlendiriyor. Çift renkli dış görünüm konsept otomobilin çekiciliğini ve dinamizmini artırıyor. Kullanılan haki renk doğayı çağrıştırırken, siyah detaylar güçlü ve modern bir görünüm sağlıyor.

Haberin Devamı