Gazete Vatan Logo
Magazin Zendaya'dan Angus Cloud'a duygu yüklü veda!

Zendaya'dan Angus Cloud'a duygu yüklü veda!

'Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' rolüyle geniş kitlelerce tanınan, geçtiğimiz hafta babasını kaybeden oyuncu Angus Cloud (25), önceki gün evinde ölü bulundu. Zendaya, rol arkadaşına sosyal medya hesabından yaptığı duygu yüklü paylaşımla veda etti.

Zendaya'dan Angus Cloud'a duygu yüklü veda!

Tüm dünyada büyük bir ilgiyle izlenen 'Euphoria' dizisinin genç yıldızı olan, 'The Line' ve 'North Hollywood' gibi filmlerde de rol alan Angus Cloud, ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki evinde iki gün önce ölü bulundu.

"BABASIYLA YENİDEN BİR ARAYA GELDİ"

Geçen hafta babasını toprağa veren o günden beri toparlanamayarak ruh sağlığı sorunları yaşayan Cloud'un ailesi, yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bugün inanılmaz bir insana veda etmek zorunda kaldığımız için çok üzgünüz. Bir sanatçı, bir arkadaş, bir kardeş ve bir evlat olarak Angus hepimiz için pek çok açıdan özeldi. Angus geçen hafta babasını toprağa verdi ve bu kayıpla mücadele ediyordu. Sahip olduğumuz tek teselli, Angus'un şimdi en iyi arkadaşı olan babasıyla yeniden bir araya geldiğini bilmek. Umarız Angus'un vefatı, başkalarına yalnız olmadıklarını ve bununla yaşadıklarıyla tek başlarına mücadele etmemeleri gerektiğini hatırlatır. Umarız dünya onu mizahı, kahkahası ve herkese olan sevgisiyle hatırlar. Bu yıkıcı kaybı hâlâ atlatmaya çalıştığımız için şu anda mahremiyet istiyoruz.

 

"ONU TANIDIĞIM İÇİN MİNNETTARIM"

ABD'li oyuncu ve şarkıcı Zendaya, Euphoria'daki rol arkadaşı Angus Cloud'a Instagram hesabından yayınladığı duygusal mesajla veda etti.

 

26 yaşındaki yıldız, "Angus'un sonsuz güzelliğini anlatmaya kelimeler yetmez. Onu bu hayatta tanıma, 'kardeşim' deme, sıcak gözlerini görme, parlak gülümsemesini ve bulaşıcı gülüşünü görüp duyma şansım olduğu için çok minnettarım. İnsanların sevdikleri kişilerden bahsederken sıklıkla bu ifadeyi kullandıklarını biliyorum; 'girdikleri her odayı aydınlatabilirler'. Bunu yapmakta en iyisiydi. Onu bu şekilde hatırlamak istiyorum. Etrafındakilere yaydığı sınırsız ışık, sevgi ve neşe için yaşamın her anının kıymetini bileceğim. Kalbim şu anda annesi ve ailesiyle birlikte. Bu süreçte lütfen nazik olun" mesajını yazdı.

Haberin Devamı