Gazete Vatan Logo
Magazin Yalancı Bahar 22. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Yalancı Bahar 22. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Kanal 7 ekranında yayınlanan sevilen hint dizisi Yalancı Bahar 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekrana gelen her yeni bölüm ile izleyenler tarafından büyük ilgi toplayan Yalancı Bahar 22. yeni bölüm fragmanı hakkında merak edilen detayları sizin için derledik. Yalancı Bahar 22. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Yalancı Bahar 22. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Bir Garip Aşk, Sensiz Olmaz ve Benimsin adlı Hint dizilerini izleyenlerle buluşturan Kanal 7 çok iddialı bir Bollywood yapımını daha ekranlara getiriyor. Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar’da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki farklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala’nın başından geçenler anlatılıyor.

YALANCI BAHAR 22. BÖLÜM ÖZETİ

RK’nın üvey kardeşi Skandar’ın eşi Babhi, Londra’dan dönmüştür ve o, RK’ya duyduğu sevgiden dolayı Madhubala’nın evdeki varlığını kıskanır. Babhi’nin varlığından rahatsız olan RK ise onu kendisinden uzak tutabilmek için Madhubala’ya daha yakın davranmaya karar verir.

YALANCI BAHAR 22. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hindistan’ın ünlü mafyalarından biri olan Sultan, Bittoo’yu arayarak kendisi adına yüklü bir haraç ister ancak bunu haber alan RK ödeme yapmayı reddeder. RK’nın geçmişinde yaşadıklarını öğrenen Madhubala duydukları karşısında çok şaşıracaktır. Öte yandan Bahbi bir plan yaparak RK ve kendisi dışında evdeki herkesi dışarı gönderir.

Haberin Devamı

YALANCI BAHAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Her yerde Madhubala’yı arayan RK, onu tam zamanında bulur. İlk defa uzun süre birlikte kalma fırsatı yakalayan ikili arasındaki nefret bu süreçte biraz olsun yumuşamıştır. Ancak yaşanan yeni gelişmelerden dolayı bu durum pek uzun sürmeyecektir.

Madhubala’ya yaptıklarının ardından pişmanlık duyan RK telaşlı bir şekilde Padmini’nin evine gelince, Padmini kızının başına bir şey gelmiş olmasından endişe eder. Madhubala yağan yağmurun altında bitkin bir şekilde yürürken dikkatsizliği sonucu bir su kanalına düşmek üzereyken RK tarafından kurtarılır. Selden dolayı film setine sığınan ikili burada uzun süre baş başa kalırlar. Zor bir çocukluk geçirdiğini söyleyen RK, Madhubala’ya geçmişte yaşadığı bazı kötü olayları anlatır. Eve döndüklerinde Londra’dan gelen sürpriz bir misafirle karşılaşırlar.