Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü yönetmenden yeni film müjdesi!

Ünlü yönetmenden yeni film müjdesi!

Dünyanın En Güzel Kokusu 1 ve 2 filmlerinin yönetmeni ve senaristi Uğur Yağcıoğlu, Tanser Yılmaztürk‘ün sunduğu Mertkan Arat’ın yönettiği, YouTube'un fenomen programı 'Kahve Sohbetleri'ne konuk oldu.

Ünlü yönetmenden yeni film müjdesi!

Yeni çekeceği filmin adını ilk kez 'Kahve Sohbetleri'nde açıklayan ünlü yönetmen, filmin adının 'Masallardan Geriye Kalan' olacağını söyledi.

Türk sinemasının en sevilen romantik dramaları arasına giren ‘Dünyanın En Güzel Kokusu’ filmlerinin üçüncüsünü de çekebileceğini söyleyen Uğur Yağcıoğlu, Tanser Yılmaztürk‘ün; Rıza Kocaoğlu, dizilerde hep ikinci adamı oynadı, filmde başrol oynatmak riskli değil miydi, sorusuna; evet riskliydi ama Rıza çok prestijli, çok iyi bir oyuncu, Rıza oynuyorsa ya da Tuğba oynuyorsa bu film iyidir diye bir algı oluşuyor seyircide, cevabını verdi.

Çekim günü doğum günü olması dolayısıyla Kahve Sohbetleri ekibinin yaptığı sürpriz kutlama karşısında duygulanan ünlü yönetmen, ayrıca sessiz sinema oyununda kendi filminin ismini anlatmaya çalışarak renkli anlara imza attı.