Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü oyuncu Treat Williams hayatını kaybetti!

Ünlü oyuncu Treat Williams hayatını kaybetti!

'Derinlikte Dehşet', 'Kızıl Maske' ve 'Karışık İlişkiler' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Treat Williams, dün akşam Vermont'ta sürdüğü motosikletine bir aracın çarpması sonucu yaşama veda etti. Williams'ın ölümüyle ilgili açıklama yapan menajeri Barry McPherson, "Yıkılmış durumdayım" dedi.

Ünlü oyuncu Treat Williams hayatını kaybetti!

Uzun kariyeri boyunca iki Screen Actors Guild Ödülü ve üç Altın Küre Ödülü'ne aday gösterilen ABD'li aktör ve yazar Treat Williams, Vermont'ta geçirdiği motosiklet kazasının ardından 71 yaşında hayatını kaybetti.

"HOLLYWOOD'UN KALBİYDİ"

Ünlü ismin 15 yıllık menajeri Barry McPherson, People tarafından yayınlanan bir açıklamayla Williams'ın ölüm haberini vererek, şu ifadeleri kullandı:

Treat Williams hayatını kaybetti. Motosikletiyle yolda dönüş yapıyordu ve bir araba önünü keserek ona çarptı. Yıkılmış durumdayım. Çok iyi bir adamdı, çok yetenekliydi. 1970'lerin sonundan beri Hollywood'un kalbiydi.

Olayın Pazartesi akşamı saat 5 sularında Route 30 üzerinde meydana geldiği bildirildi. Dorset itfaiye şefi Jacob Gribble da menajerin anlattıklarını doğrularak; trajik olayda Williams'ın motosikleti ile bir araba çarpıştığını aktardı.